صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۷ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸

با افزایش نگرانی‌ها، بازارهای آسیایی خالی از سهامدار شد

سهامداران بازارهای آسیایی در ساعات معاملاتی امروز هم نتوانستند به بازارهای سهام اعتماد کنند و نگران از تنش‌های آتی ایجادشده توسط آمریکا هستند.
کد خبر : 383314

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از بازار سرمایه(سنا)، بازارهای آسیایی در ساعات ابتدایی معاملات امروز با روند نوسانی همراه شدند و ممانعت سهامداران از ورود به بازارهای سهام کاملاً مشهود بود.


هرچند که کمی از تنش‌های میان هوآوی و آمریکا کاسته شده است اما همچنان ترس از سرایت این تحریم‌ها به دیگر شرکت‌ها و صنایع چین، سهامداران را از خریدها و فروش‌های سنگین برحذر داشته است.


در این میان، شاخص آتی یورواستاکس با کاهش ۰.۰۳ درصدی همراه شد و شاخص داکس آلمان نیز ۰.۰۱ درصد مثبت شد و شاخص آتی فوتسی در لندن نیز با روند افزایشی ۰.۲ درصدی همراه شد.


این در حالی است که، بازار چین به عنوان تأثیرپذیرترین بازار در این برهه زمانی، طی چند ماه گذشته با فراز و نشیب‌های طولانی همراه بوده است و شاخص شانگهای در این میان به عنوان اصلی‌ترین متغیر معاملاتی در این بازار، نوسان زیادی را متحمل شده است.


اما این شاخص در معاملات روز گذشته با روند ثابت و بدون تغییر معاملات را ادامه داد.


در این میان، شانگهای اصلی بورس استرالیا و کاسپی کره جنوبی با کاهش ۰.۲ درصدی روبه‌رو شدند و نیکی ژاپن نیز ۰.۱ درصد رشد کرد. شاخص آسیاپاسفیک به غیر از ژاپن با کاهش ۰.۱ درصدی همراه شد.


ماساهیرو ایچیکاوا، تحلیل‌گر ارشد مدیریت سرمایه‌گذاری سومیتومی میتسوئی، در این خصوص بیان داشت: برخی سهامداران هنوز هم به برقراری یک صلح تجاری میان آمریکا و چین امیدوار هستند و پیش‌بینی می‌کنند که در اجلاس جی ۲۰ این دو کشور به شرایط صلح برسند.


وی ادامه داد: چیزی که در این میان مشهود است این است که جنگ و اختلاف نظرهای اقتصادی میان چین و آمریکا همچنان طولانی‌مدت و پابرجاست و این قهرهای طولانی‌مدت به اقتصاد هر دو کشور صدمه‌های جبران‌ناپذیری وارد می‌کند.


در سوی دیگر، بازار ارز نیز دچار تلاطم شد و پوند انگلستان در مقایسه به دلار آمریکا تضعیف شد درحالی‌که نگرانی‌ها از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا با تصمیم‌های جدید ترزا می هرروز بیشتر می‌شود.


انتهای پیام/4092/4083/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر