تکرار یک سناریو در دیدار روحانی با طلاب
به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حجتالاسلام حسن روحانی شامگاه دوشنبه در ديدار جمعی از حوزويان گفت: امروز براي مديريت بهتر شرايط نيازمند تمركز قدرت و تصميمگيری هستيم؛ در دوران جنگ تحميلی نيز در مقطعي كه با مشكل مواجه شديم، شوراي عالي پشتيباني جنگ ايجاد شد و همه اختيارات در دست اين شورا بود و حتي مجلس و قوه قضائيه نيز در تصميمگيري آن شورا دخالتی نداشتند و امروز هم در شرايط جنگ اقتصادی قرار داريم؛ همانگونه كه در جنگ ۸ ساله اختيارات ويژهای را از امام راحل گرفته و توانستيم جنگ را اداره كنيم و موفقيتهايی به دست آورديم امروز هم به چنين اختياراتی نياز داريم.
این اظهارات در حاليست كه روحاني ۱۵ اسفند ۹۷ در جمع مردم لاهيجان گفته بود: «به مقام معظم رهبری پيشنهاد دادم فرماندهی با حضرتعالی و ما و ساير قوا پشت سر شما هستيم؛ حضرت آقا فرمودند فرمانده اين جنگ بايد رئيس جمهور باشد».
بسیاری از اهالی کوی سیاست بر این باورند که ارائه طرح مذکور در واقع ترفندی برای فرار از پاسخگویی در برابر اوضاع اسفناک اقتصادی و فرهنگی کشور تلقی میشود.
روحانی اولاً از کسانی است که به عکس خاتمی از آغاز انقلاب بر حدود اختیارات قوه مجریه اشراف کامل داشته است. ثانیاً سالهای طولانی بهعنوان رئیس مرکز استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام از تنظیم اختیارات قوا در قانون اساسی اطلاع داشته است. ثالثا ایشان با اشراف کافی بر حدود اختیارات رئیسجمهور در سال ۹۲ پا در وادی انتخابات گذاشت. فلذا این فرافکنی و مدل فرار از پاسخگویی وی به هیچ وجه مسموع نیست.
بر خلاف خاتمی که ابلهانه علم لایحه افزایش اختیارات رئیسجمهور را برافراشت و موجب سقوط خودش شد، روحانی زیرکانه شرایط ویژه (خیالی) را بهانه کرده و بر افزایش موقتی اختیارات رئیسجمهور اصرار دارد.
لازم به ذکر است که روحانی تنها رئیسجمهوری است که طی ۶ سال گذشته مکرراً قانون را دور زده است که تصویب غیرقانونی و اجرای سند استعماری و انحرافی ۲۰۳۰ تنها یکی از آنهاست.
وی همچنین در تصویب برجام نیز به هیچ یک از قوا از جمله مجلس شورای اسلامی گزارش درست و جامع ارائه نکرد.
انتهای پیام/4123/ن
انتهای پیام/