صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۱ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

عفو مالیاتی و بیمه‌ای شرکت‌های نوپا در اقتصاد دیجیتال

کسب‌وکارهای نوپا در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات از معافیت‌های مالیاتی و بیمه‌ای بهره‌مند می‌شوند.
کد خبر : 383070

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، به دنبال تصویب آیین‌نامه توسعه اقتصاد دیجیتالی باهدف تشویق و حمایت از کسب‌وکارهای نوپا در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت‌های فعال در این حوزه از معافیت‌های مالیاتی و بیمه‌ای بهره‌مند می‌شوند.


سامانه مشترکی میان ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات ایجادشده تا شرکت‌های نوپا با آغاز به کار سامانه مشترک که به‌زودی ایجاد می‌شود در این سامانه متمرکز ثبت‌نام کنند و بتوانند با اعمال یک سری ملاحظات از معافیت‌های بیمه‌ای و مالیاتی معاف شوند.


آیین‌نامه نوآفرین یا آیین‌نامه حمایت از شرکت‌های نوپا در اقتصاد دیجیتال، آیین‌نامه‌ای است که با همکاری سازمان فناوری اطلاعات از سوی وزارت ارتباطات و ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به تصویب رسید تا بتوانند یک فضای حمایت‌شده را برای استارت‌آپ‌های نوپا ایجاد کنند به استارت‌آپ‌هایی که هیچ آشنایی با شروع کار و مکانیزم مالیات و بیمه و مواردی از این قبیل ندارند.


تصویب و اجرای این آیین‌نامه به تسهیل برخی از موانع و مشکلات کار شرکت‌های نوپا و استارت‌آپ‌های نوپا کمک می‌کند و بهره‌مندی از مزایای این آیین‌نامه برای شرکت‌های نوپا دارای شرایطی است تا بر اساس معیارها و شرایط تعیین‌شده آن‌ها ارزیابی شوند.


شرایط تعیین‌شده در آیین‌نامه عفو مالیاتی شرکت‌های نوپا


یکی از شرایط تعیین‌شده در این آیین‌نامه به این موضوع اشاره دارد که هر شرکت خصوصی و تعاونی در حوزه ict باید سه سال از تاریخ ثبت آن بیشتر نگذشته باشد و حداکثر سرمایه ثبتی آن باید کمتر از دو و نیم میلیارد ریال باشد.


در دیگر شرایط اجرایی این آیین‌نامه آمده است که مؤسسان و صاحبان شرکت‌ها نباید نسبت به توزیع سود خود اقدام کنند و درآمد هر شرکت در سال نباید کمتر از 5 میلیارد ریال باشد.


همچنین با انجام توافقاتی از سوی وزارت ارتباطات و صندوق نوآوری و شکوفایی صندوقی با بودجه مستقل برای تأمین مالی شرکت‌های نوپا حوزه اقتصاد دیجیتال نیز تشکیل می‌شود.


با توجه به تصویب و ابلاغ این آیین‌نامه، موانع و مشکلاتی که پیش‌ازاین شرکت‌های نوپا با آن مواجه بودند ازجمله گرفتن کد اقتصادی مستقل در فضاهای اشتراکی و شتاب‌دهنده‌ها با اجرای این آیین‌نامه تسهیل و رفع می‌شود.


انتهای پیام/4107/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر