صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
فیروزی عنوان کرد:

نقش سرمایه‌گذاران برای تدوین سیاست‌های جمعیتی کردستان

معاون اقتصادی استاندار کردستان گفت: برای تدوین سیاست‌های جمعیتی و بهینه در کردستان باید از سرمایه‌گذاران بخواهیم سرمایه‌های خود را به داخل استان منتقل کنند.
کد خبر : 383004

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از استانداری کردستان، حسین فیروزی در همایش سیاست‌های جمعیت با مقایسه آمار جمعیت سال 55 با 75 و بعد از آن، گفت: پیشی‌گرفتن جمعیت شهرنشین نسبت به روستانشین، تغییر سبک زندگی، فرهنگ مردم، تغییر نوع ارتباطات خانواده‌ها و افزایش خواست زنان در نقش‌آفرینی اجتماعی از جمله پیامدها و نتایج تغییرات جمعی بوده است. 


وی، پیرشدن جمعیت را یکی از عواقب مهم تغییرات جمعیتی عنوان کرد و افزود: فشار بر صندوق‌های بازنشستگی، بیمه‌ها، حوزه بهداشت و درمان افزایش و با کم‌شدن جمعیت جوان سطح رفاه کاهش می‌یابد.


معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان یادآور شد: مقایسه وضعیت ازدواج و طلاق نشان می‌دهد که تغییرات جمعیتی، آرام، پیوسته و بدون درنگ بر زندگی در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ... تأثیر می‌گذارد.


فیروزی از جمعیت به عنوان یکی از مؤلفه‌های قدرت نام برد و عنوان کرد: در منطقه حساس خاورمیانه قرار داریم و در اطراف ما کشورهایی هستند که سیاست‌های کنترل جمعیت ندارند؛ بنابراین اگر غفلت کنیم و برنامه‌ریزی مناسب نداشته باشیم، یکی از مؤلفه‌های مهم قدرت را از دست می‌دهیم. 


وی مطرح کرد: اصل مهم، تناسب در آمارهای جمعیتی است و باید بخش‌های مختلف ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت مدنظر باشد؛ چراکه صرفاً افزایش جمعیت کارآمد نخواهد بود. 


معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان تأکید کرد: جمعیتی کارآمد است که بتواند قدرت اقتصادی ایجاد کند، قدرت تکنولوژیک را افزایش دهد و با قدرت دانش بر توانمندی‌های فناوری کشور بیفزاید. 


فیروزی بیان کرد: سیاست‌ها در آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و سایر  دستگاه‌های مربوط باید کارآمد باشد. 


وی گفت: آموزه‌های دین اسلام بر تربیت فرزندان کارآمد تأکید دارد و امروز ما باید به فرزندانمان، مهارت‌های زتدگی، سواد دیجیتالی، سواد رسانه‌ای و دیگر مهارت‌های لازم را آموزش دهیم.


معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان تبیین کرد: با تربیت افراد کارآمد، خانواد توانمند ایجاد می‌شود و خانواده توانمند جامعه توانمند و مستقل می‌سازد. 


فیروزی به اهمیت آمار و ارقام جمعیتی در برنامه‌ریزی‌های کشور اشاره و تصریح کرد: برای تدوین سیاست‌های جمعیتی و بهینه در کردستان باید از سرمایه‌گذاران بخواهیم سرمایه‌های خود را به داخل استان منتقل کنند و از مدیران و مصرف‌کنندگان کلان در می‌خواهیم موارد مصرفی خود را از بازارهای داخلی تأمین کنند. 


وی از مدیران و دستگاه‌های نظارتی استان کردستان خواست تا زمینه حضور سرمایه‌گذاران را فراهم کنند و متذکر شد: اگر این اتفاق نیفتد، توان اداره جمعیت را نخواهیم داشت. 


معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان خاطرنشان کرد: باید نیازهای جمعیتی آینده را پیش‌بینی و بر مبنای این دغدغه‌ها برنامه‌ریزی کنیم؛ چراکه در آینده باید جمعیتی بالنده و توانمند داشته باشیم. 


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر