صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
مشاور سازمان کوثر در کرج:

مصیبت‌های کشور به‌دلیل اقتصاد تک‌محصولی و اتکا به نفت است

مشاور اقتصادی سازمان اقتصادی کوثر همه مصیبت‌ها و گرفتاری‌های کشور را به‌دلیل اقتصاد تک‌محصولی و اتکا به نفت دانست.
کد خبر : 382614

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرج، حجت‌الاسلام سیدصادق نجابت که صبح امروز در جلسه بررسی راهکارهای اشتغال دانش‌آموختگان و دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تأکید بر اینکه تحریم برای اقتصاد کشور در شرایط کنونی به مثابه نعمت عمل می‌کند، گفت: خلأ امروز در کشور ما بدمدیریتی بوده و همین بدمدیریتی است که مسبب وضعیت موجود اقتصاد شده است.


وی با تأکید بر اتخاذ رویکرد درست در برابر تحریم بیان کرد: وظیفه ما استقامت در برابر تحریم و مشکلات ناشی از آن است؛ چراکه طبق آیات و روایات اسلامی مؤمن باید قوی باشد و مؤمن ضعیف، ذلیل است.


 نجابت بر لزوم آموزش و تعهد برای رفع موانع تأکید کرد و ادامه داد: می‌توان با آموزش و پشتکار و دغدغه در راه انجام امور و اداره کشور قدم برداشت.


مشاور اقتصادی سازمان اقتصادی کوثر افزود: خلأهایی که امروز در حوزه اقتصادی مشهود است؛ به‌رغم ایجاد بنگاه‌های اقتصادی در سراسر کشور، به‌دلیل دورماندن از فرهنگ پیش می‌آید که البته منظور از فرهنگ به تصور برخی تنها گنبد و مناره و اذان و مسجد و امثال آن نیست؛ بلکه اگر بخواهیم کار اقتصادی کنیم باید در فضای فرهنگی نفس بکشیم، اگر بخواهیم کار سیاسی کنیم، باید در فضای فرهنگی نفس بکشیم و یا اگر بخواهیم کار اجتماعی کنیم  هم همین‌طور است.



وی ادامه داد: امروزه چون اقتصادمان از مسیر فرهنگ درست جدا شده، این خلأها به‌وجود آمده و اگر بخواهیم عَلَم موفقیت را بلند کنیم باید با روحیه مجاهدانه و دغدغه‌مند کار کرد تا علاوه بر کسب انگیزه از مشکلات نیز خسته نشویم.


نجابت با اشاره به مدیریت نادرست بخش اقتصادی بیان کرد: بداخلاقی رقبا در زمینه‌های تجاری سبب می‌شود هیچ‌کدام از کشورها از این تجار محصول نمی‌خرند و از کشورهای دیگر خرید می‌کنند و اگر در این بین سیستمی واحد داشته باشد یا قراردادی برای سازماندهی وجود داشته باشد، بسیاری از مشکلات رفع می‌شود.


مشاور اقتصادی بیناد شهید  به بیان جدایی دانشگاه از صنعت اشاره و تصریح کرد: توقع داریم که صنعتی‌ها از دانشگاه یاد بگیرند؛ اما توقع نداریم که از صنعتگر ماهر برای تدریس در دانشگاه استفاده کنیم. در صورتی که اگر از صنعتگر ماهر برای تدریس دانشجو  استفاده شود، خیلی کارساز است.


وی با تأکید بر تولید صادرات‌محور گفت: با دانش فنی که ما داریم و در کنار دانش انتقالی، دانش وارداتی و دانش تحت لیسانس و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توان با تولید بهینه در عرصه بین‌المللی تجاری ظاهر شد و تولیدی آبرومند را به دنیا عرضه کرد.


نجابت خطاب به مسئولان دانشگاه اظهار کرد: شما که آکادمیک بوده و با قشر عظیمی از مخاطبان سروکار دارید، می‌توانید این  جوانان توانمند را وارد حوزه فعالیت کرده و تولید و اقتصاد کشور به سمت وسویی برود که ظرفیت اسمی بنگاه‌هایمان را تکمیل کرده و سهم بزرگی از اشتغال را کشور را پاسخ دهیم.


در این نشست که به همت دفتر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد؛ محمدامین فسونگر دامپزشک سازمان کوثر، محمدعلی نقاشیان و اصغر درکام از اعضای هیئت مدیره گروه D.S.Z و جمعی از مسئولان واحد کرج نیز حضور داشتند، مباحث اقتصادی مشترک بررسی و به بحث گذاشته شد.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر