صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۰۲ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
تاجیک:

امروز نیاز داریم به معنویت دهه 60 برگردیم

راوی دفاع مقدس گفت: امروز نیاز داریم به معنویت دهه 60 برگردیم.
کد خبر : 382503

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جواد تاجیک در یادواره شهدای دانشکده الهیات دانشگاه تهران و یادبود شهدای قطیف عربستان که از ساعتی پیش در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران برگزار شد, گفت: اخلاق و معنویت از خواسته‌های مقام معظم رهبری در بیانیه‌ای گام دوم انقلاب است که امروز به‌ شدت به آن نیاز داریم مکارم و معارف ناب اخلاقی در سیره شهدا به وفور یافت می شود.


وی افزود: امروز نیاز داریم به معنویت دهه شصت برگردیم. رهبر انقلاب در دیدار نوروزی ۹۷ به این مورد اشاره کردند که امروز به روحیه پاک جبهه نیازمندیم. حضرت امام خمینی(ره) در مورد شهید رجایی فرمودند ایشان از دست‌فروشی تا ریاست جمهوری تغییری در رفتارش پدید نیامد و شهید رجایی ساده زیست بود. همچنین شهید اسدالله لاجوردی دادستان انقلاب شخصی ساده زیست بود و در نهایت در بازار شهید شد و دفتر کارش هم اتاقی معمولی بود. شهید مدنی امام جمعه تبریز بود اما هیچوقت سر سفره‌ای که دو نوع غذا در آن وجود داشت حاضر نمی‌شد.


راوی دفاع مقدس خاطرنشان کرد: شهید عباس بابایی معاون عملیاتی نیروی هوایی ارتش و خلبانی بود که سبک زندگی‌اش الگوی مناسبی برای جوانان امروزی است. خانه فرمانده پایگاه را به پائین دستی خود اهدا کرد و خودش در خانه ساده اقامت یافت. همچنین شهید مهدی باکری که فرمانده لشکر بود لباس سربازانش و حتی سرویس بهداشتی را می‌شست. این کار را کدامیک از مسئولان دولتی امروز انجام می دهند حتی برخی از مسئولان نیز می‌گویند کشور مدیر می‌خواهد نه نوکر.


وی تصریح کرد: فرهنگ جبهه طوری بود که آیندگان و ملت‌ها به این سیره شهدا اقتدا کردند. شهید محلاتی نماینده امام در جنگ بود اما لباس و رفت‌وآمدش مثل طلبه‌ای ساده بود.


تاجیک بیان کرد: در قضیه سیل لرستان مردم بسیاری به روحانیت علاقمند شدند فقط به خاطر عملکرد روحانیونی که بسیاری تا گردن داخل لجن فرو رفتند فقط به خاطر این‌که معابر و خانه‌های مردم را از گل‌ولای پاک کنند.


راوی دفاع مقدس گفت: امروز کسب مسئولیت در کشور همچون ایستادن بر لبه تیغ است که کوچک‌ترین لغزش آثار جبران ناپذیری را برجای خواهد گذاشت. در جبهه برای مسئولیت باهم دعوا نمی‌کردند در مسیری گام دوم انقلاب نیازمند پای‌بندی به اخلاق با رجوع به سیره و سبک زندگی شهدا هستیم.


وی خاطرنشان کرد: شهدا به والدین خود احترام می‌گذاشتند. شهید علی ماهانی از شهدای کرمان است آن قدر به مادرش احترام می‌گذاشت و می‌گفت مادر اگر به تو احترام نگذارم احترام به دیگران دروغ است. شهید ابوالفضل نقاد از بچه‌های میدان خراسان تهران بود ابوالفضل ابتدای انقلاب جزء مجاهدین خلق بود اما توبه کرد و تا آخر جنگ حضور یافت و آخر هم توسط منافقین به شهادت رسید. پدرش می‌گفت ابوالفضل یک‌بار هم پای خود را جلوی من دراز نکرد. همچنین شهید احمد کشوری که مادرش می‌گفت دو فرزندش به نام‌های احمد و محمد شهید شده‌اند محمد هفده‌ ساله بود و بعد از احمد می‌خواست به جبهه برود و بسیار اصرار کرد مادرش می‌گفت وقتی او از من درخواست کرد گفتم برو اشکالی ندارد ولی روی همه وسایل خود اسمت را بنویس. بعد از یک ماه که خبر شهادتش را به من رساندند خود را سراسیمه به سردخانه بردم. رویش به دیوار بود من بلند صدایش کردم و دیدم این شهید سرش را به سمت من کرد. باز صدایش زدم که محمد مادرت آمد و پایت را دراز کرده‌ای پتو را که از سرش برداشتند دیدم هر دو پایش قطع شده است.


انتهای پیام/4126/


انتهای پیام/

ارسال نظر