صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۰ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۴

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی: استان مازندران دارنده یکی از بهترین شاخص‌‌های نسبت دانشجو و هیات علمی در کشور است

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد استان مازندران بیش از 65000 دانشجو و 1700 عضو هیات علمی تمام وقت دارد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در استان مازندران یکی از بهترین شاخص‌های نسبت دانشجو و هیات علمی را در کشور دارد.
کد خبر : 38218

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی در دهمین جلسه هیأت امنای استان مازندران در واحد ساری، کسب رای اعتماد از شورای عالی انقلاب فرهنگی را به نیازآذری به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران تبریک گفت و اظهار کرد: با شناختی که از وی دارم ان‌شاءالله منشأ خیر برای گسترش تحصیلات تکمیلی به ویژه در دانشگاه آزاد اسلامی و گسترش آموزش عالی در سطح استان خواهد بود.


وی با توجه به نسبت بسیار مناسب دانشجو به هیات علمی در استان افزود: با بررسی به عمل آمده استان مازندران از جایگاه ویژه و بالایی در کشور برخوردار است که نشانه ظرفیت و توان علمی بالای این استان است.


حسین‌زاده لطفی هیات علمی تمام وقت را نعمت و فرصتی بزرگی دانست و تاکید کرد: با درایت نیازآذری و همکاری روسای واحدها از پتانسیل بالایی که وجود دارد برای جذب سهم بیشتری از دانشجو و گسترش تحصیلات تکمیلی باید استفاده کرد.


در ادامه این جلسه استاندار مازندران نیز ظرفیت عظیم دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی را برای ارائه طرح‌های درآمدزا بسیار مهم خواند و اظهار کرد: دانشگاه‌ها تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد مراکز رشد را در اولویت قرار دهند.


ربیع فلاح جلودار گفت: همه دانشگاه‌ها با ایجاد مراکز رشد و ارتباط با صنعت در حوزه تولید علم و کاربردی کردن آن جدی‌تر وارد شوند.



انتهای پیام/

ارسال نظر