صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۳۰ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸

نمایشگاه بین‌المللی قرآن تجلی وحدت مسلمان و عشق به کلام خداست

بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن تجلی وحدت عاشقان کلام الله است.
کد خبر : 381915

به گزارش خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، برگزاری نمایشگاه قرآن در ماه مبارک رمضان بر شور و حال این رویداد مهم افزوده است. چه افرادی که با روزه‌داری برای بازدید از نمایشگاه به محل مصلی امام خمینی رحمةالله علیه می‌آیند و برای اینکه بتوانند از تمام نمایشگاه بازدید کنند ساعت‌ها قبل از اذان مغرب و در گرمای هوا در نمایشگاه حاضر می‌شوند.


نمایشگاه بین‌المللی قرآن شامل غرفه‌های متعدد از سازمان‌ها و نهاد‌هایی هستند که در ترویج فرهنگ  قرآنی حضوری فعال دارند. مؤسسات آموزش و حفظ قرآن که در تربیت نیرو‌های قرآنی در حوزه ‌های حفظ،‌ قرائت، تفسیر، حفظ مفاهیم قرآن با اشاره فعال هستند نیز در بیست و هفتمین نمایشگاه قرآن حضور دارند.


مؤسسه جامعة‌القرآن کریم و اهل بیت علیه‌السلام که تاریخ تأسیس آن به سال‌ها قبل باز می‌گردد و توسط حجت‌الاسلام محمدمهدی طباطبایی پدر نابغه قرآنی حجت‌الاسلام محمد‌حسین طباطبایی اداره می‌شود در کار خود خوب درخشیده است و نشان این درخشش نیز آماری است که در طول سال ارائه می‌کند. این مؤسسه قرآنی سالانه بیش از 2 هزار حافظ کل قرآن را تحویل جامعه قرآنی می‌دهد و بیشترین روش آموزشی نیز همان روشی است که توسط حجت‌الاسلام محمدمهدی طباطبایی برای آموزش فرزند خود در زمان کودکی حجت‌الاسلام محمد‌حسین طباطبایی به‌کار برده است. البته باید گفت این مؤسسه با بکار‌گیری تکنولوژی روز و روش‌های نوین همچنان در این راه پیش قدم است.


یکی دیگر از اقداماتی که توسط برگزار‌کنندگان نمایشگاه بیست و هفتم اجرا می‌شود، برگزاری تریبون آزاد است که با طرح سؤالی از سوی برگزار کنندگان میکروفن به بازدید‌کنندگان سپرده می‌شود و پاسخ را از زبان بازدید‌کنندگان می‌شنوند. این تریبون که ضبط تصویری می‌شود و از امکانات مناسب صوتی برخوردار است توجه حاضران را به خود جلب می‌کند و عاملی بر شرکت همگانی است.


حضور غرفه‌هایی از کربلای معلی در نمایشگاه قرآن به این رویداد فرهنگی عطری دیگر افزوده است. حضور  نمایندگان کشور‌های اسلامی مانند نیجریه، پاکستان، مالزی، مصر و کشور‌های اسلامی که حتی نامشان زیاد آشنا نیست نشان از عظمت،  قدرت و فراگیری کلام خدا در قالب مصحف قرآن کریم است. شاید در ظاهر مفهوم زبان یکدیگر را ندانیم اما در خواندن و فهم کلام خداوند واحد هستیم. وحدت انسان‌ها در عشق به قرآن را به راحتی می‌توان در غرفه جامعة‌المصطفی العالمیه دید که در آنجا انسانهایی از هر رنگ و نژادی برای فهم  و عمل به کلام خداوند در کنارهم جمع شده‌اند و اسلام ناب را برگزیده‌اند. 


گفتنی است؛ برپایی غرفه‌های مختص کودکان و نوجوانان در نمایشگاه بین‌المللی قرآن که توسط این رده‌های سنی بسیار مورد توجه واقع شده است گامی بسیار مهم در جهت اعتلای فرهنگ قرآنی است.


انتهای پیام/4100/ 


انتهای پیام/

ارسال نظر