فیروزکوه بهتنهایی امکان فعالکردن شهر بینالمللی دانایی را ندارد
حبیب اسفندیار به مناسبت 28 اردیبهشت 64 سالروز راهاندازی دانشگاه آزاد اسلامی در فیروزکوه در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره فعالیتهای پژوهشی و دانشبنیان این دانشگاه و کسب درآمدهای غیرشهریهای بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در دو زمینه کلی ظرفیت خوب و مناسبی دارد که میتوان روی آن کار کرد، یکی مجتمعهای صنعتی و کارگاه مجهز واحد فیروزکوه که ظرفیت بالایی برای فعالیتهای پژوهشی و دانشبنیان دارد و دوم اقلیم شهر فیروزکوه است که به لحاظ کشاورزی و کشت گیاهان دارویی و پرورش زنبور عسل جای بسیار مناسبی بوده و به همین دلیل به شورای مربوط در استان پیشنهاد داده شده است.
وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران پذیرفته است که برای ایجاد مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و پرورش زنبور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه اقداماتی صورت بگیرد و مراحل ابتدایی کار نیز انجام شده است، فقط بحث اصلی منابع مالی و سرمایهگذاری است که قرار است با واحدهای استان تهران رایزنی و منابع از طریق آنها تأمین شود و با مشارکت چند واحد در استان تهران این مرکز تحقیقات با فعالیت سرمایهگذاری و دانشبنیان پیگیری و ایجاد شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه درباره «شهر دانایی، فناوری و رسانه» که حدود دو سال پیش در واحد فیروزکوه استارت خورد به آنا گفت: شهر بینالمللی دانایی توسط رئیس وقت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و پیگیریهای زیاد در واحد فیروزکوه انجام و احداث شد و قرار بود یکسری تحقیقات برای بررسی ظرفیت آن انجام شود.
مسئولیت اصلی شهر دانایی با باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است
اسفندیار اظهار کرد: یکی از بحثها درباره این موضوع این است که واحد فیروزکوه تمام امکانات و شرایط را فراهم کرد؛ اما مسئولیت اصلی شهر بینالمللی دانایی با باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است. تغییرات مدیریتی در باشگاه، طرح شهر دانایی را به لحاظ فعالشدن مشمول زمان کرده است؛ چراکه واحد فیروزکوه بهتنهایی امکان فعالکردن شهر دانایی را ندارد؛ اکثر صنایع در شهر فیروزکوه غیرفعال هستند و جمعیت شهرستانی هم پایین و نیاز است که این پروژهها حتما از مکانهای بزرگتری در استان تهران به اینجا برسد.
وی بیان کرد: شهر بینالمللی دانایی مرکز تحقیقاتی بزرگ در پروژههای مختلف تحقیقاتی اعم از صنعتی، کشاورزی و ... بوده که میتوان پروژههای تحقیقاتی بزرگی را به این مرکز آورد و به آنها فضا و امکانات سختافزاری و نرمافزاری داد و آنها را فعال کرد. این پروژه برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و شهر فیروزکوه بسیار مفید است.
این مسئول با توجه به توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در ساخت قطعات مختلف مکانیکی اظهار کرد: واحد فیروزکوه در طول سال گذشته اقدامات جدی در این باره انجام داد؛ اما بهدلیل مشکلات اداری، شرایط قراردادها، مجوزها، ممنوعیتهای بخشنامهای و شرایط مالیکار متوقف شد.
به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه 28 اردیبهشت 64 با یک رشته در مقطع کاردانی حسابداری و با تعداد ۳۲ دانشجو و دو عضو هیئت علمی فعالیت خود را آغاز کرد.
تعداد دانشجوی واحد فیروزکوه در ادامه فعالیتش به 11 هزار و تعداد استادان هیئت علمی آن به ۱۶۵ نفر رسید.
واحد فیروزکوه تاکنون بیش از 30 هزار دانشآموخته داشته و اکنون با 2 هزار دانشجو و ۱۴۰ عضو هیئت علمی، ۶۴ رشته گرایش کارشناسی ارشد، ۱۴ رشته گرایش دکتری، ۲۴ رشته گرایش کارشناسی، ۱۹ رشته گرایش کاردانی و ۱۰ دانشیار به فعالیت علمی خود ادامه میدهد.
واحد فیروزکوه دو مجله علمی پژوهشی، بیش از ۳۰۰ مقاله ISI و بیش از ۵۰۰ مقاله علمی پژوهشی داشته و تمام سوئیچهای آن با برند سیسکو پیکربندی و مدیریت شده و مجهز به شبکه محلی فیبر نوری است.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/