پيشرفت فرهنگ معماری نيازمند ارائه ایدههاست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بجنورد، محمدرضا اختری عصر دیروز در كارگاه آموزشی «از ایده تا فرم» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد برگزار شد، اظهار كرد: پیشرفت فرهنگ معماری نیازمند ارائه ایدهها و در حقیقت راهحلهای خلاقانه و نوین توسط معماران است كه بهکارگیری صحیح و خلاقانه این ایدهها مهمترین بخش معماری محسوب میشود.
وی خاطرنشان كرد: استفاده از ایدهها میتواند در همه زمینههای زندگی روزمره از جمله ساختمان، صنعت، حملونقل، پوشاك، تغذیه و ... به کار گرفته شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد افزود: ایدهها حاصل دانش، تفكر، آگاهی و دانستههای موجود در ذهن افراد و در ارتباط مستقیم با جهان پیرامون آنهاست و منابع ایدهها همه جا در میان اشیای روزمره زندگی در طبیعت، در علوم مختلف و در تاریخ وجود دارد كه برای تولید ایده به خلاقیت و نوآوری نیاز است.
مخترع سقف سبک مرکب گفت: سرعت در تغییر و تحول، ارتباطات گسترده و رقابت شدید سه اصلی هستند كه همزمان بهگونهای متعامل بر یكدیگر تأثیر میگذارند و به مدیریت كارآمد، ابتكار و خلاقیت وابسته است.
اختری اظهار كرد: طراحی اولیه محصول بر روی كاغذ، تحقیق درباره بازار محصول، توسعه طرح اولیه محصول، تحقیق و توسعه طرح نهایی، طراحی سهبعدی محصول، نساخت نمونه اولیه محصول، آزمایش نمونه اولیه، تولید محصول با تعداد محدود، مونتاژ محصول، بازخورد و تست اولیه محصول، بهینهسازی محصول و تولید نهایی محصول مراحل ایده تا محصول است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد با بیان ضرورت و اهمیت خلاقیت و نوآوری افزود: خلاقیت زمانی پا به عرصه وجود میگذارد كه فرد یا افرادی سطح دانش زمان خود را درباره پدیدههای طبیعی و یا خود انسان كافی ندانسته و خود را ناچار به بهکارگیری طیف وسیع از تواناییها ببینند.
به گزارش آنا، در كارگاه یكروزه از ایده تا فرم استادان و دانشجویان رشتههای معماری، عمران و شهرسازی حضور داشتند.
انتهای پیام/4103/
انتهای پیام/