صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۰ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۴
در نشست کمیته‌برنامه‌ریزی علوم جغرافیایی

سرلشکر صفوی: ملت و کشور ایران در حال عبور از یک پیچ تاریخی است

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا، گفت: جهان در حال گذر از یک مرحله تاریخی است و منطقه ما در جنوب غرب آسیا در یک نقطه عطف راهبردی قرار گرفته است.
کد خبر : 38133

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سردار سرلشکر سیدیحیی صفوی در افتتاحیه نشست مشترک کمیته برنامه‌ریزی علوم جغرافیایی وزارت علوم و کمیسیون‌های مربوطه، با اشاره به تحلیلی از تغییر و تحولات امنیتی محیط پیرامونی ایران گفت: جهان در حال گذر از یک مرحله تاریخی است و منطقه ما در جنوب‌غرب آسیا در یک نقطه عطف راهبردی قرار گرفته است و ملت و کشور عزیزمان ایران در حال عبور از یک پیچ تاریخی هستند. سرعت تغییر و تحولات چشمگیر اقتصادی، سیاسی، امنیتی، اجتماعی، فرهنگی و زیست‌محیطی پرشتاب شده است.


وی ادامه داد: به نظر می‌رسد این تحولات جهانی به لحاظ کیفی ما را به دورانی متفاوت از گذشته وارد ساخته است و امیدواری‌هایی که در جهت ایجاد نظم نوین جهانی با رهبری آمریکا پدید آمده بود، دوام چندانی نیافت و این امیدواری‌ها جای خود را به پدیده‌ای داد که به کنایه آن را «بی‌نظمی نوین جهانی» می‌نامند.


صفوی تصریح کرد: این بی‌نظمی جهانی طی ۱۴ سال گذشته در چهار حوزه از ۶ حوزه ژئوپلتیکی مجاور ایران تبدیل به جنگ و ناامنی گسترده شده است.


عضو کمیته برنامه‌ریزی علوم جغرافیایی وزارت علوم، درادامه به تشریح حوزه‌های ژئوپلتیکی مجاور ایران پرداخت و در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم تاثیرگذاری اساتید در توسعه کشور، گفت: استادان علوم جغرافیایی سعی کنند تا حوزه‌ تأثیرگذاری خود را از محیط دانشگاه در آموزش و پژوهش به حوزه‌های تأثیرگذاری استانی، ملی و فراملی گسترش دهند.


دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا، ادامه داد: اولویت تأثیرگذاری شما اساتید در بعد استانی حتی شهرستانی و ملی در تنظیم سند برنامه ششم کشور در سال ۹۹-۹۵ است. شما پیش‌قدم شوید و حل قسمتی از مشکلات شهر- شهرستان و استان خودتان از مسائل زیست ‌محیطی گرفته تا برنامه‌ریزی شهری را عهده دار شوید.


وی در ادامه با اشاره به اهمیت آمایش سرزمینی، گفت: از شما اساتید استدعا دارم، در موضوع به مسائل آمایش و امنیت مرزهای آبی و خاکی ایران وارد شوید و در حوزه علوم جغرافیایی و گردشگری به کمک مسئولان بیایید. ایران نهمین کشوری است که دارای جاذبه‌های گردشگری تاریخی، طبیعی، مذهبی و دیگر جاذبه‌هاست، برای آمایش زیرساخت‌های ایران در برنامه ششم مثلا حمل و نقل ریلی، جاده‌ای و هوایی، شما اساتید برای مشاوره دادن بهترین‌ها هستید.


انتهای پیام/

ارسال نظر