صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
وزیر آموزش و پرورش:

حذف کتب کمک‌‌آموزشی نیازمند گفتمان‌سازی در جامعه است

وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی از مشکلات کلاس‌های آموزشی میزان پذیرش آن در جامعه است و همراه کردن خانواده‌ها اولین کاری است که باید صورت گیرد.
کد خبر : 381294

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سیدمحمد بطحایی در جلسه عصر امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان سؤال سیده فاطمه ذوالقدر مبنی بر اینکه با توجه به رشد بی‌رویه آموزشگاه‌های علمی آزاد و کتاب‌های کمک آموزشی که از حداقل استانداردهای لازم برخوردارند و آموزش کشور را تهدید می‌کنند چه اقداماتی برای حذف این مبادی و مافیای کنکور صورت گرفته است، اظهار کرد: برگزاری این آزمون‌ها، کلاس‌ها و کتاب‌هایی که به موازات آموزش کشور انجام می‌شود اهداف پرورشی ما را تحت‌الشعاع قرار داده و ما این را قبول داریم.


وی افزود: وظیفه داشتیم این فضای سنگین بر آموزش و پرورش را بشکنیم بنابراین اواخر سال 97 کارگروهی تشکیل دادیم که فضا را آسیب‌شناسی و ظرفیت‌‌ها را بررسی کند. در همین زمینه از کارشناسان و آموزشگاه‌داران هم دعوت کردیم. همچنین مستندات و مجوزهای آموزشگاه‌ها‌ را بررسی کردیم و با قوانین انطباق دادیم و راهکارها برای تمامی مسائل ارائه شد.


وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اقداماتی که باید در عمل انجام می‌شود، گفت: باید گفتمان‌سازی در سطح جامعه صورت گیرد، چرا که یکی از مشکلات پذیرش و استقبال جامعه از این روش است. بنابراین همراه کردن خانواده‌ها اولین کاری بود که باید انجام می‌دادیم که در دستور کار است.


بطحایی تأکید کرد: در همین زمینه آبان 97 بخشنامه‌ای ابلاغ کردیم  که به بخشنامه تعارض منافع معروف است و در آن به همه مسئولان و مدیران آموزش و پرورش تأکید کردیم اجازه تألیف و انتشار کتاب‌های کمک آموزشی را ندارند.


این مسؤل با بیان اینکه این بخشنامه در خط آخر همه مسئولان را مکلف بر نظارت مستمر کرده، اظهار کرد: تخلف‌ها در این زمینه حقوقی و اداری تلقی شده و با آن برخورد می‌شود.


وی تأکید کرد: از اوایل آبان 97 هم برگزاری هرگونه آزمون در مدارس  ممنوع شد؛ در حالی که پیش از این مدارس می‌توانستند با مؤسسات قرارداد ببندند و آزمون برگزار کنند.


وزیر آموزش و پرورش موضوع با اهمیت دیگر در این زمینه را تبلیغات عنوان کرد و گفت: به رئیس صدا و سیما درباره کاهش تبلیغات در رسانه ملی نامه نوشتم و با استدلال این کار را خلاف مشی تربیتی دانش‌آموزان عنوان کردم. همچنین نامه‌ای به عباس صالحی وزیر ارشاد نوشتم و جلسه‌ای با وی برگزار کردم و خواستم کتاب‌های کمک‌درسی و آموزشگاه‌ها دایره فعالیتشان محدود شود.


بطحایی با بیان اینکه در نامه‌های جداگانه به رئیس‌جمهور و شورای عالی انقلاب فرهنگی هم کمک آنان را خواستار شدم و در نهایت برج 9 سال گذشته به رهبر معظم انقلاب نامه نوشتم و از ایشان خواستم از طریق مبادی ذی‌ربط، صدا و سیما و دیگر مبادی فعالیت‌های لازم در این زمینه را انجام دهیم.


وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: صدا و سیما اعلام کرد 50 درصد تبلیغات را کاهش می‌دهد که دستاورد خوبی در این راستا بود. در هر صورت حجم این فعالیت‌ها نسبت به زمان مشابه سال گذشته کاهش پیدا کرده و با حذف کنکور سرعت بیشتری در این راستا داریم.


انتهای پیام/۴۱۲۲/۴۰۳۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
ناشناس
18:41 - 1398/02/24
دست از دلالی بردارید . کتب کمک درسی که محلی برای در رفتن از مسئولیت معلمانان است و پر کردن جیب دللان است. خودتان راگول میزنید یا جامعه ای کهباید روز به روز شاهد افشای رفتار 2030 شما باشد.