صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
هانی‌زاده در گفتگو با آنا:

270 هزار صهیونیست بعد از جنگ 33 روزه لبنان از فلسطین مهاجرت کردند

کارشناس مسائل ارشد منطقه از مهاجرت 270 هزار صهیونیست بعد از جنگ 33 روزه با حزب‌الله لبنان از اراضی اشغالی فلسطین خبر داد.
کد خبر : 381150

گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا-محمدعلی حسن‌نیا؛ از 14 مه 1947(24 اردیبهشت1327) صهیونیست‌ها با حمایت مستقیم انگلیس و آمریکا و برخی دیگر از کشورهای غربی به‌صورت انبوه و صدها هزار نفری وارد کشور فلسطین شدند و مردم این کشور که قبل از این مستعمره انگلستان بودند در زیر چکمه‌های جریان تندرو و رادیکال صهیونیست قرار گرفتند. «نكبت» كلمه‌ای عربی و به معنای مصيبت است و مردم فلسطين به‌طور عادی كلمه نكبت را برای توصيف حوادث فاجعه‌باری كه در پی اشغال سرزمين‌های اشغالی به همراه داشته، به‌كار می‌برند.


بسیاری از یهودیان و صهیونیست‌ها از سراسر جهان مانند روسیه، آرژانتین، آمریکا، کشورهای شرقی اروپا و ایران وارد فلسطین شدند و با جعل برخی مسائل دینی در دین یهود پاره تن اسلام را اشغال کردند. در سال 1327 صهیونیست‌ها بعد از تشکیل چهار گروه تروریستی افراطی یهودی، ارتشی را تشکیل داده و وارد بیت‌المقدس و شهرهای اطراف آن شده، به زور سرنیزه مردم فلسطین را از خانه‌هایشان بیرون کرده و قتل عامی بزرگ هم در برخی از شهرها و روستاهای این کشور انجام دادند.


از طرفی، «دیوید بن‌گوریون»، رئیس مجمع آژانس یهود(سوخنوت)، منشور استقلال رژیم صهیونیستی را برای نخستین بار قرائت کرد و در همین روز هم شورای امنیت سازمان ملل با حمایت‌های آمریکا و انگلیس رأی به تشکیل رژیم جعلی اسرائیل داد. گفتنی است که در سال ۱۳۸۷ و شصتمین سالگرد این روز، بان‌کی‌مون در گفتگوی تلفنی با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با ابراز همدردی با مردم این کشور روز نکبت را تقبیح کرد.


همزمان با روز نکبت، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با برنامه‌ریزی برخی از حاکمان عرب از جمله سران سعودی درصدد هستند که موضوع فلسطین را با طرح «معامله قرن» به سرپرستی «جرد کوشنر» داماد ترامپ به‌زعم خود برای همیشه حل کنند. از طرف دیگر، توسط یکی از مشاوران ترامپ اعلام شده که این طرح بعد از ماه رمضان رونمایی می‌شود. برای بررسی بیشتر درباره روز نکبت و طرح‌های مربوط به فلسطین با «حسن هانی‌زاده» تحلیل‌گر ارشد مسائل فلسطین و غرب آسیا گفتگویی ترتیب دادیم که مشروح آن در ادامه تقدیم می‌شود.


آنا: یکی از مشاوران نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا از رونمایی طرح معامله قرن پرده برداشت؛ به نظر شما معامله قرن با توجه به مذاکرات سال‌های گذشته فلسطینیان با رژیم صهیونیستی نهایی می‌شود؟


هانی‌زاده: طرح معامله قرن در دو سال اخیر با همکاری دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی طرحی شده است. هدف اصلی این طرح حذف همیشگی موضوع فلسطین از جهان اسلام است؛ آنها می‌خواهند فلسطین را برای همیشه به حاشیه ببرند.


در طرح معامله قرن قصد اصلی کشورهای غربی، عبری و عربی این است که مردم فلسطین به حق اصلی خود نرسند؛ آنها با این کار می‌خواهند رژیم صهیونیستی به امنیت پایدار دست یابد. به همین دلیل آمریکا در اجرایی کردن طرح معامله قرن با مشکلات و موانعی مواجه است. 


محور مقاومت از مهم‌ترین مشکلات آمریکا و کشورهای متحد آن در اجرای طرح معامله قرن است. توانمندی جنبش‌های جهادی فلسطین در تقابل با صهیونیست‌ها از موانع پیش روی واشنگتن در این طرح خواهد بود. دونالد ترامپ در اقدامی دیگر به‌صورت یکجانبه، بیت‌المقدس را پایتخت رژیم صهیونیستی اعلام کرد؛ اما در ماه‌های گذشته، آمریکا تلاش زیادی برای طرح معامله قرن به خرج داد، ولی بروز چند جنگ بین رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین و شکست صهیونیست‌ها باعث شد این طرح با شکست روبرو شود.


آمریکایی‌ها تلاش دارند با مشغول کردن جامعه جهانی به مسائل دیگری طرح معامله قرن را عملیاتی کنند. در ماه‌های اخیر تمام توان رئیس‌جمهور آمریکا به ایران دوخته شده است و قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست تروریستی و تهدید و تحریم‌های نفتی ایران جزئی از اقدامات سیاسی آمریکا برای عملیاتی کردن معامله قرن به‌صورت خزنده است.


طرح معامله قرن توسط نیروهای مقاومت و حتی تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست محمود عباس رد شده  و به نوعی سعودی‌ها تلاش می‌کنند با حمایت و کمک‌های مالی گسترده به مردم فلسطین و پرداخت رشوه آنها را وادار به قبول این طرح کنند.


آنا: آیا در سالگرد تأسیس رژیم صهیونیستی این طرح اجرایی و نهایی می‌شود؟


هانی‌زاده: در سالگرد تأسیس رژیم صهیونیستی بار دیگر طرح معامله قرن مورد توجه آمریکا، عربستان و امارات قرار گرفته است، ولی با توجه به شرایط داخلی فلسطین و شکست‌های متعدد رژیم صهیونیستی از نیروهای مقاومت فلسطین به نظر نمی‌رسد این طرح عملیاتی شود.


آنا: رهبر معظم انقلاب اسلامی چند سال قبل درباره نابودی رژیم صهیونیستی در 25 سال آینده مطلبی را فرموده بودند. چه دلایلی برای فروپاشی این رژیم موجود است؟


هانی‌زاده: رژیم صهیونیستی پس از شکست در جنگ 33 روزه سال 2006 لبنان رو به سراشیبی سقوط قرار دارد. در طول سال‌های اخیر روند مهاجرت در رژیم صهیونیستی به‌صورت معکوس شکل گرفته است. یهودیان دیگر از سراسر جهان وارد فلسطین نمی‌شوند؛ این در صورتی است که 270 هزار صهیونیست از سرزمین‌های اشغالی به کشورهای دیگر جهان مهاجرت کردند که نشان‌دهنده نوعی مهاجرت معکوس از فلسطین است. این موضوع سبب نگرانی کشورهای آمریکا و اروپا شده است که رژیم صهیونیستی در 20 سال آینده با سقوط روبرو می‌شود. ناامنی و موشک‌های مقاومت مهم‌ترین دلیل مهاجرت صهیونیست‌ها است. 


افزون بر این، در طول‌ 13 سال گذشته رزمندگان فلسطینی توانستند شکست‌های متعددی به رژیم اشغالگر قدس تحمیل کنند. موشک‌های نقطه‌زن مقاومت رعب و وحشت و ناامنی را در این رژیم به‌وجود آورده و وضعیت رژیم صهیونیستی در طول این سال‌ها بسیار شکننده و تاریک است، در نتیجه صهیونیست‌ها به دلیل نبود امنیت  ناچار به ترک فلسطین خواهند بود.


انتهای پیام/4106/4082/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر