صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
میر در گفتگو با آنا:

تاکنون ۱۴۳ ریزش ملخ صحرایی در کشور گزارش شده است

مدیر روابط عمومی سازمان حفظ نباتات گفت: تاکنون ۱۴۳ ریزش ملخ صحرایی در کشور گزارش شده که بیشترین این ریزش‌ها در استان هرمزگان بوده است.
کد خبر : 381112

سید محمدرضا میر در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با آخرین وضعیت مبارزه با ملخ صحرایی اظهار کرد: بنا بر آخرین اطلاعات دریافتی، مبارزه با آفت ملخ صحرایی به ۲۰۱ هزار و ۸۷۵ هکتار رسیده است.


وی ادامه داد: بیشترین سطح مبارزه در سیستان و بلوچستان با سطح ۵۶ هزار و ۳۷۰ هکتار، هرمزگان با سطح ۵۴ هزار و ۱۶۶ هکتار، جنوب کرمان با سطح ۴۸ هزار و ۷۴۱ هکتار، بوشهر با سطح ۲۲ هزار و ۷۷۰ هکتار، خوزستان با سطح ۱۱ هزار و ۲۱۸ هکتار، کرمان با سطح ۵ هزار و ۴۵۰ هکتار، فارس با سطح ۳ هزار و  ۱۰۰ هکتار و خراسان جنوبی با سطح ۶۰ هکتار گزارش شده است.


مدیر روابط عمومی سازمان حفظ نباتات با بیان این‌که کهگیلویه و بویراحمد جزو مناطق درگیر مبارزه با ملخ صحرایی قرار دارد، خاطرنشان کرد: سطح مبارزه در این منطقه در حد بسیار محدود است.


میر افزود: از زمان ورود ملخ‌های صحرایی به کشور تاکنون ۱۴۳ ریزش ملخ در استان‌های جنوبی کشور صورت گرفته که بیشترین ریزش‌ها مربوط به استان هرمزگان است.


وی در ادامه به وضعیت مبارزه با آفات و بیماری‌های گندم و جو به‌عنوان محصولات استراتژیک کشور اشاره کرد و گفت: همه ساله در مزارع کل کشور اقداماتی در جهت مبارزه با عوامل بیماری‌زا و یا آفات صورت می‌گیرد که اصلی‌ترین آن علف هرز است که در سطح ۳۴۲ هزار و ۷۵۳ هکتار مبارزه صورت گرفته است.


مدیر روابط عمومی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: سن گندم با ۳۲۱ هزار و ۹۷۹ هکتار و پس از آن زنگ زرد گندم با ۱۰۴ هزار و ۳۹۰ هکتار به‌عنوان اصلی‌ترین سطح مبارزه با آفات و بیماری‌های گندم و جو در کل کشور بوده است.


انتهای پیام/ ۴۱۰۵/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر