صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۱۱ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
ابراهیمی:

تولید جوجه یک‌روزه بیش از نیاز کشور است

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: تولید ۱۰۰ میلیون قطعه جوجه یک‌روزه درماه نیاز کشور راتأمین می‌کند اما درحال حاضر ۲۰ تا ۳۰ میلیون قطعه بیش ازنیازکشور تولید می‌شود.
کد خبر : 381082

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از خانه ملت، علی ابراهیمی، در خصوص صدور مجوز صادرات جوجه یک‌روزه، گفت: بیش از نیاز کشور در حال پرورش مرغ اجداد هستیم به همین دلیل تولید مرغ مادر بالا است.


نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صادرات جوجه یک‌روزه به‌عنوان منبع ارزآوری محسوب می‌شود، تصریح کرد: کاهش قیمت گوشت مرغ با شیب تند در بازار زیان تولیدکنندگان را به همراه دارد زیرا گله‌های آن‌ها از میدان خارج می‌شود.


این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر به نحوی بازار کنترل شود تا قیمت جوجه یک‌روزه بین 3 تا 4 هزار تومان تثبیت شود صادرات آن اختلالی در بازار ایجاد نمی‌کند، ادامه داد: باید با قیمت‌های واقعی و متعادل کنار بیایم و بازار را کنترل کنیم، در صورتی که مجوز صادرات جوجه یک‌روزه داده نشود تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه با زیان مواجه می‌شوند و در ادامه برای تأمین جوجه یک‌روزه با مشکل مواجه می‌شویم.


وی با تأکید بر اینکه نوعی از جوجه‌های یک‌روزه برای تولید مرغ گوشتی استفاده می‌شود که تولید 100 میلیون قطعه در ماه نیاز کشور را تأمین می‌کند اما در حال حاضر 20 تا 30 میلیون قطعه بیش از نیاز کشور تولید می‌شود، عنوان کرد: نوعی از جوجه‌های یک‌روزه تبدیل به مرغ مادر می‌شوند.


عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: به دلیل اینکه مرغ اجداد بیش از ظرفیت در کشور پرورش داده می‌شود به‌تبع آن ظرفیت تولید جوجه یک‌روزه نیز بیش از نیاز کشور است، اگر قیمت جوجه یک‌روزه کاهش داشته باشد تولیدکنندگان مجبور به کاهش تولید می‌شوند.


رئیس کمیته دام و طیور کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌ زیست مجلس شورای اسلامی در پایان با تأکید بر اینکه صادرات محصولات کشاورزی هرچند که موجب افزایش قیمت در بازار شود موجب پویایی تولید می‌شود، خاطرنشان کرد: نمی‌توان با ممنوعیت صادرات بازار مصرف داخلی را کنترل کرد، افزایش قیمت ارز، ارزش تلاش تولیدکنندگان را به نمایش گذاشته و در بازار آزاد تولید بسیار به ‌صرفه‌تر است.


انتهای پیام/4129/4083/


انتهای پیام/

ارسال نظر