صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۰۹ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
محمدکاظم انبارلویی

خط قرمز نظام!

برجام نشان داد حركت به سمت غرب يعنی غروب منافع و مصالح ملی. قرار نيست تا دوماه ديگر هيچ اتفاقی بيفتد. از الان بايد آماده كاری باشيم كه بايد در آينده بكنيم.
کد خبر : 380491

گروه سیاسی خبرگزاری آنا، تصميم راهبردی ايران برای مقابله عملی با بدعهدی دشمن در برجام يک نقطه عطف در مبارزات ضداستكباری ملت ايران است. حمايت ملت ايران در جمعه گذشته از اين تصميم نشان داد يك اراده ملی پشت اين تصميم وجود دارد و دشمن قطعاً در جنگ اراده‌ها مثل هميشه عقب خواهد نشست.


رئيس‌جمهور هفت ماه پيش در سازمان ملل اعلام كرده بود استراتژی ما تعهد در برابر تعهد و نقض در برابر نقض است.‌ ایكاش همان موقع در سازمان ملل همين تصميمی كه هفت ماه بعد اعلام كردند، آن‌ روز به اطلاع مردم جهان و طرف‌های مذاكره‌ ما در برجام مي‌رسيد. توقف برخی اقدامات ايران در انجام تعهدات بدون شك يک گام بلند است برای رسيدن به شعار ملی فراموش‌شده «انرژی هسته‌ای حق مسلم ماست». هيچ قدرتی در جهان حق ندارد ما را از اين نعمت الهی محروم كند. ايران برای تأمين سوخت كشتی‌های اقيانوس پيمای خود كه در آينده نزديک ساخته مي‌شود نياز به غنی سازی اورانيوم 60 درصد دارد. محدود كردن ايران به غنی سازی 5/3 درصد آن‌هم رعايت  سقف محدود از نگه‌داری را معلوم نيست براساس چه حكمتي پذيرفتيم. آن‌هم در حالی كه دشمنان پيشرفت‌های هسته‌ای ايران به هيچ يك از تعهدات خود عمل نكرده و نمی‌كنند.


دو ماه مهلت داديم به طرف‌های بدعهد تا از خر شيطان پياده شوند. مفهوم اين مهلت اين نيست كه پس از دو ماه برگرديم به ميز مذاكرات! ميز بی ميز، مذاكرات بی مذاكرات. بدعهدی دشمن امكان چينش هر ميز برای مذاكره را از بين برده است. مذاكره‌ای برای كم و كيفی نقض عهد وجود نخواهد داشت؛ چون همه آنچه بايد توافق شود در متن برجام وجود دارد. پس از دو ماه اگر آنها همچنان بر خر مراد سوار بودند بايد تصميمات جدی كه در نامه به سران اروپا و آمريكا نوشته شده بدون كم و كاست انجام شود. اگر شرارت‌ها ادامه يابد طبيعی است که دولت و ملت ايران برای دفاع از خود استفاده از هر ابزاری را مشروع بداند.


برخی عوامل دشمن در داخل گمانه دوقطبی جنگ و صلح را برای جاده صاف‌كنی اميال و آرزوهای ترامپ مطرح كرده‌‌اند، آنها بايد بدانند چنين وضعيتی وجود خارجی ندارد. آمريكايی‌ها امروز در سطحی نيستند كه حتی رمق شليك يك گلوله به سوی  ايران را داشته باشند.


هيچ رئيس جمهوری در آمريكا طي 40 سال گذشته به عنوان فرمانده كل قوا در خيال خود هم نپرورانده كه به ايران حمله كند. تنها كسی كه آن هم به صورت محدود به اين امر فكر كرد جيمی كارتر بود  كه ساز‌وبرگ نظامی آن در صحرای طبس به  قهر خدا دچار شد و فرمان عقب‌نشينی را شخصاً صادر كرد. از آن زمان به بعد احدی از پنتاگون، سيا و وزارت خارجه جرئت نمیكند حتی به موضوع حمله نظامی به ايران فكر كند.


اکنون چهار ماه است کابينه ترامپ وزير جنگ ندارد. قرار است پاتريک شاناهان که يک مهندس مکانيک است و مدرکی هم در مورد مديريت کسب و کار دارد و مدتی نيز در بوئينگ کارشناس خدمات رايانه‌ای بوده است به عنوان وزير جنگ انتخاب شود!


تست اخير حمله ارتش صهيونيستی به نوار غزه يک ركورد  24 ساعته را به‌جای گذاشت. صهيونيست‌ها ظرف 24 ساعت كه از حمله به غزه گذشت دست‌ها را بالا برده و به مصر پيشنهاد آتش‌‌بس دادند. نيروهای مقاومت درسی به ارتش صهيونيستی دادند كه هرگز فراموش نخواهد كرد. تروريست‌های اشغالگر قدس امروز شاهد يك پک زرادخانه  موشكی در مرزهای خود هستند  كه اگر شرارت كنند بارانی از موشک را بر سر آنها خواهند ريخت كه هيچ چاره‌ای جز تسليم ندارند. آمريكا و همپيمانان بي‌بخار آنها در منطقه خوب مي‌دانند اگر بخواهند حماقت كنند چه به حال و روز آنها خواهد آمد. لذا خوب مي‌دانند با عقب جلو كردن يك ناو نمی‌توانند يک ملت تا دندان مسلح را بترسانند.


امسال سال رونق توليد است. امسال سال ورود به  سال‌های «ترسالی»  است. به تدريج ايران از سال‌های خشكسالی خارج می‌شود. حال كه آمريكا اتاق جنگ خود را از پنتاگون به وزارت خزانه‌داری منتقل كرده است، دولت سال 98 را سال جهش‌های بزرگ اقتصادی به‌ويژه در حوزه كشاورزی اعلام كند و در كنار كشاورزان، باغداران، دامداران و مرغداران و... ركورد عظيمی از توليد را به ثبت برساند.


در حوزه صنعت زيرساخت‌های امروز ايران به گونه‌ای است كه هر نيازی را مي‌شود در داخل با قيمت فوق‌العاده نازل‌تر تهيه كرد؛ به شرط اين كه آنها كه نانشان در پورسانت واردات است، دست از طمع‌ورزی  و حرص بی‌حساب بردارند. صنايع خودروسازی را می‌توان با بهره‌گيری از ظرفيت‌های قطعه‌ساز بخش خصوصی و وزارت دفاع از انحصار دولت‌های خارجی در آورد.


با فشردن گرم دست‌های دراز شده از چين، هند، روسيه، تركيه و‌ عراق تحريم‌های ظالمانه را مثل سال‌های گذشته می‌شود دور زد و با يك تعريف جدی راهبردی با دولت‌های بزرگ  و همسايگان از اين  مرحله به سرعت عبور كرد.


ملت ايران در يک‌ مسير خوب و حياتی با شتاب قله‌های پيشرفت را پشت سر خواهد گذاشت و هيچ دولتی در جهان قادر نيست از سرعت اين پيشرفت بكاهد. اين رويكرد يک شرط اساسی دارد و آن اين كه مذاكره با دشمن خط قرمز ماست و نبايد هيچ كسی در دولت به فكر آن باشد.


برجام نشان داد حركت به سمت غرب يعنی غروب منافع و مصالح ملی! همه راه‌ها به اين سمت مسدود است. آن كس كه  فكر می‌كند ذره‌ای از خصومت‌ورزی و دشمنی آمريكا بكاهد  در خيالات خام خود سيروسلوک می‌كند و رويای بازگشت به غرب هيچ‌گاه روی تحقق به خود نخواهد ديد.  


قرار نيست تا دو ماه ديگر هيچ اتفاقی بيفتد و از همين الان بايد آماده كاری باشيم كه بايد در آينده بكنيم.


انتهای پیام/۴۰۷۱/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر