صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۳:۲۶ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
رفیع‌فر در گفتکو با آنا:

صنعت را باید با دانش به‌روز و نگاه متفاوت پیش بُرد

عضو هیئت امنای دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز شهربابک گفت: صنعت را باید با دانش به‌روز و نگاه‌های متفاوت پیش بُرد چون با روش‌های سنتی امکان موفقیت وجود ندارد.
کد خبر : 380391

زین‌العابدین رفیع‌فر در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: صنعت را باید با دانش به‌روز، نگاه‌های متفاوت پیش برد  چون با روش‌های سنتی امکان موفقیت وجود ندارد.


وی افزود: ذهنیت و پیش‌داوری‌های برخی‌ افراد در این مرزوبوم  افراد صاحب صنعت و سرمایه را آدم‌های متقلب و بی‌خدا دانسته و انسان‌های بی‌سواد و بی‌سرمایه را آدم‌های باخدا و دین‌دار تصور می‌کنند.


مؤلف دو کتب «تورم چگونه به وجود می‌آید؟» و «چرا ایران صنعتی نمی‌شود؟» ادامه داد: این دو کتاب نشان می‌دهد که چگونه جلوگیری از کسب سود عادلانه راه را برای رانت‌خواری و سودهای ناعادلانه بازکرده و هرکسی که بخواهد می‌تواند رانت‌خوار شود و این فرهنگ ضدسرمایه و ضدفعالیت‌های سالم اقتصادی و صنعتی باعث شده که صد سال فعالیت در زمینه توسعه صنایع در این کشور به‌ جایی نرسد و پرداخت وام‌های کلان و نجومی ما را صاحب صنعت قابل قبولی ننماید و از این به بعد نیز با پرداخت وام‌های نجومی دیگر صاحب صنعت نخواهیم شد؛ مگر اینکه در فرهنگ مردم این کشور در مورد صنعت و صنعتی‌شدن تحولی به وجود آید و جامعه ما به سمت نظم صنعتی پیش رود.


 عضو هیئت امنای دانشگاه جامع علمی و کاربردی مرکز شهربابک گفت: صنعت، مرغ تخم طلایی نیست که با احداث سوله و نصب دستگاه‌های خارجی در داخل آن و سپردن کار به دست عده‌ای کارگر بی‌سواد و بی‌تخصص شروع به تولید تخم‌های طلایی و تأمین سودهای کلان به صاحبانشان بکند. صنعت در جهان رقابتی امروز، امری بسیار حساس و تخصصی است که بدون تحقیق و نوآوری و بدون داشتن آخرین اطلاعات صنعتی و تجاری و شگردهای بازار نمی‌توان در آن موفق شد، هیچ صنعتی با وام‌های کلان بانکی و با بهره‌های سنگین شکل نگرفته بلکه برعکس صاحبانشان را هم به خاک سیاه نشانده و در آخر بانک‌ها تأسیسات صنعتی را مصادره کرده و از بانکداری به سمت کارخانه‌داری کشیده شده و سرمایه آن‌ها هم در این گیرودار از بین رفته است.


انتهای پیام/4122/4108/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر