صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۲۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
استاد نمونه دانشگاه آزاد:

سازوکار حمایت بیشتر از پژوهشگران و محققان تدوین شود

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) تأکید کرد: تدوین سازوکاری که حمایت بیشتری از طرح‌ها و ایده‌های پژوهشی داشته باشد، لازم و ضروری است.
کد خبر : 380350

مریم گل‌آبادی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با توجه به مراسم تجلیل از استادان برتر و نمونه دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: انتخاب استادان نمونه دانشگاه آزاد به‌طور قطع با توجه به مقالات، پژوهش‌ها، انتشارات و کتاب‌های استادان بوده است؛ اما انتخاب بنده به‌عنوان استاد نمونه بیشتر به خاطر فعالیت‌‌های تحقیقاتی بوده که انجام دادم، به‌ویژه موضوع تولید بذر هیبرید صیفی‌های مهم ایران بود که تقریباً بذر همه آنها وارداتی است.


وی افزود: پروژه تولید بذر هیبرید صیفی‌های مهم ایران پروژه مشترک بنده و عبدالرضا اقتداری است و با وی حدود 10 سال است که در زمینه‌های مختلف پژوهشی همکاری می‌کنم.


استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) درباره رزومه علمی خود بیان کرد: حدود 40 مقاله داخلی و خارجی دارم که همه علمی پژوهشی وزارتین هستند. سه کتاب، 9 طرح داخلی و برون‌دانشگاهی، حدود 40 کنفرانس ملی و بین‌المللی، ثبت 11 رقم گیاهان گلخانه‌ای مانند خیار، گوجه، فلفل و ... از دیگر کارهای بنده بوده است. رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان نگین بذر دانش و عضو هیئت مؤسس‌ این شرکت نیز هستم و در 40 تز کارشناسی ارشد و دکتری دانشجویان به‌عنوان استاد راهنما مشارکت داشته‌ام، چند عنوان پژوهشگر برتر استانی و ملی نیز در کارنامه خود دارم.


گل‌آبادی درباره راهکارهای پیشنهادی برای ارتقا و رشد علمی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: زمانی که کارها و ایده‌های تحقیقاتی مانند کارهایی که اکنون در حال انجام هستیم، ارزیابی می‌شود و مشخص می‌شود که کاربردی هستند، تنها انتظار ما از دانشگاه آزاد اسلامی حمایت بیشتر است.


وی تأکید کرد: پژوهشگران و محققان نباید برای ثبت و اجرای پژوهش خود و شناساندن آن به دیگران و اثبات خودشان اینقدر تقلا و تلاش کنند. زمان بسیاری از محققان فقط برای ثابت‌کردن خودشان می‌گذرد و این امر وقت و انرژی زیادی را از استادان و پژوهشگران می‌گیرد.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان خاطرنشان کرد: به‌طور مثال سال گذشته  بازار بسیار خوبی را به‌دلیل نبود امکانات از دست دادیم؛ البته دکتر طهرانچی وعده‌های بسیار خوبی برای حمایت از پژوهشگران داده و همه را به آینده امیدوار کرده است؛ اما به نظر می‌رسد تدوین سازوکاری که حمایت بیشتری از طرح‌ها و ایده‌های پژوهشی داشته باشد، لازم و ضروری است.


به گزارش آنا، چهارشنبه هفته گذشته مراسم تجلیل از استادان نمونه کشوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دکتر طهرانچی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و از استادان نمونه‌ کشوری این دانشگاه تجلیل شد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر