صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۴ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
استاندار قم خبر داد:

قم؛ استان‌ برتر کشور در زمینه امنیت سرمایه‌گذاری

استاندار قم از انتخاب استان قم به عنوان یکی از استان‌های برتر کشور از نظر امنیت سرمایه‌گذاری خبر داد.
کد خبر : 379914

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از استانداری قم، بهرام سرمست در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قم که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد با اشاره به اهمیت تسری روحیه تعامل به بدنه دستگاه‌ها، اظهار کرد: پاسخگویی و تکریم ارباب‌رجوع به ویژه سرمایه‌گذاران اقتصادی در دستور کار مدیران استان قم قرار دارد.


وی، اساس کار ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را برنامه‌محوری دانست و تصریح کرد: راهبرد استراتژیک این جلسات در راستای رونق تولید، اتخاذ راهکارهایی برای بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید و رشد اشتغال استان قم است.


استاندار قم به انتخاب استان قم به عنوان یکی از استان‌های برتر از نظر امنیت سرمایه‌گذاری اشاره کرد و ادامه داد: ایجاد بستر جذب سرمایه‌گذاری از اهداف مهم مسئولان قم است که در این مسیر برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری و رونق تولید استان قم را با مشارکت تشکل‌های صنفی، منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و شهرک‌های صنعتی را در پیش داریم.


معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور نیز در این نشست گفت: واحدهای تولیدی و اقتصادی دارای مسئله به دو گروه دارای مشکل‌ و بحرانی تقسیم‌بندی شده‌اند که در استان قم واحد اقتصادی و تولیدی بحرانی مشاهده نمی‌شود.


بابک دین‌پرست عنوان کرد: در سال گذشته 30 هزار میلیارد تومان در بحث بازسازی واحدهای فرسوده صنعتی ابلاغ‌ شده بود که از این میزان 37 هزار واحد تولیدی اعتباری بالغ‌بر 25 هزار میلیارد تومان را جذب کردند.


وی بیان کرد: علاوه بر این، اعتبارات پرداخت‌شده در راستای بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی، بیش از 32 هزار پرونده متقاضی نیز خارج از مدار رونق تولید توسط شبکه بانکی، تسهیلات دریافت کرده‌اند.


معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور، ابلاغ 3 هزار میلیارد تومان در سال گذشته از محل صندوق توسعه ملی به امر اشتغال را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: سهم قم از این اعتبارات 141 میلیارد تومان است و از این میزان تاکنون 106 میلیارد تومان تسهیلات در قم به مرحله پرداخت رسیده است و ایجاد یک هزار و 686 شغل جدید از این تسهیلات پیش‌بینی می‌شود.


دین‌پرست با اشاره به اهمیت ثبات در بازار و قیمت کالاهای اساسی مطرح کرد: در شرایط سخت تحریمی، بحث تنظیم بازار مسئله بسیار مهمی بوده و باید اهتمام ویژه‌ای در ثبات قیمت‌ها و تأمین کالاهای اساسی صورت بگیرد.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر