صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
سرپرست دانشگاه آزاد کهنوج:

استادان، مسئول تولید فکر و اندیشه نو در جامعه هستند

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کهنوج گفت: استادان، مسئول تولید فکر و اندیشه نو در جامعه هستند و وظیفه دارند با آفرینش آثار ماندگار موجب تکامل و اندیشه جامعه شوند.
کد خبر : 379794

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کهنوج، روح‌الله چراغپور صبح امروز در مراسم گرامیداشت مقام معلم و استاد که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج برگزار شد، اظهار کرد: معلمی واژه‌ مقدسی است که پیامبران الهی در مأموریت خود به‌واسطه ابلاغ کلام وحی از طرف خداوند و راهنمایی بشریت این مقام را داشته‌اند.


وی با بیان آیه شریفه «اقرا باسم ربک الذی خلق» گفت: این آیه بیانگر این است که خداوند متعال، خود نخستین معلم بشریت بوده و بعد از آن پیامبران الهی از آموزگارانی بوده‌اند که در راستای ارشاد و راهنمایی بشریت برگزیده شده‌اند. این مقام آنچنان والاست که هرکسی در این جایگاه قرار می‌گیرد باید به آن افتخار کند.


 سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج، استاد شهید مطهری را دانشمند برجسته و فیلسوف اندیشمند اسلامی دانست که مبارزات خود را با قلم، اندیشه و تفکر خود آغاز کرده و جهاد علمی وی، مبارزه با جهل، اندیشه‌ها و افکار غیراسلامی بود که وجود آثار برجسته این شهید والامقام خود بیانگر خصوصیات بارز وی است.


چراغپور، قوی‌الفکر بودن، ترویج دین اسلام و مبارزه با باطل و خستگی‌ناپذیری در تحقق اندیشه‌ها برای روشن کردن ارزش‌های دینی، اسلامی و رفع جهالت‌ها و انحراف‌هایی که در جریان اصیل اسلامی رخ داده بود را از جمله خصوصیات بارز شهید مطهری دانست.


وی تصریح کرد: استادان، مسئول تولید فکر و اندیشه نو در جامعه هستند و وظیفه دارند با آفرینش آثار ماندگار و انتخاب روش و سبک اخلاق اسلامی موجب تکامل و اندیشه جامعه شوند.


فرماندار کهنوج نیز با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، معلمی را شغلی دانست که با عشق و هنر آمیخته است و گفت: از ازل تا ابد معلم بوده و خواهد بود. معلم و استاد درصدد است که تصویری از آینده برای دانش‌آموختگان خود ترسیم کند. خوب و بد هر جامعه نشئت گرفته و متأثر از اندیشه‌های نخبگان آن جامعه است و این نخبگان هستند که می‌توانند آینده روشن و یا حتی آینده‌ای تاریک برای جامعه ترسیم کنند.


وحدت عیدی افزود: تفکرات مثبت نخبگان در حوزه‌های مختلف و استفاده از ایده‌های آنان در راستای پیشرفت جامعه بشری موجب رونق جامعه می‌شود و پیشرفت‌ها و افتخارات بی‌شمار جامعه بشریت مرهون تلاش و خدمات شایسته معلمین و استادان دلسوز است.


وی بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه و استادان گرانقدر در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، گردشگری و توریستی و ... که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج وجود دارد و انصافاً در سال‌های اخیر تأثیر مثبتی در پیشرفت منطقه داشته، در شرایط کنونی که دشمن با همه قوا در مقابل اسلام و به‌ویژه انقلاب اسلامی ایران ایستاده باید تلاش کرد تا روحیه انقلابی‌گری بین جوانان و مردم تقویت شود و با همه هستی و وجود خود وارد عرصه شد و از ظرفیت‌های موجود دانشگاهی در راستای پیشبرد اهداف عالیه نظام استفاده بهینه برد.


فرماندار کهنوج تصریح کرد:‌ بدون تردید نقش مثبت معلمان و استادان دانشگاه در پیشرفت جامعه پررنگ و قابل لمس است؛ به‌طوری‌که می‌توان گفت همه افرادی که به جایگاه علمی و سیاسی رسیده‌اند به‌واسطه زحمات و تلاش معلمانی بوده است.


عیدی با برشمردن خصوصیات شخصیتی استاد شهید مطهری مطرح کرد: شهید مطهری قربانی اندیشه‌های ناپاک، کج‌فهمی‌ها و نادانی‌های افراد زمانه خود شد و در هر دوره‌ای اندیشه‌های غیراسلامی به‌گونه‌ای ملموس است.


وی تشریح کرد:‌ امروزه وجود و رونق فضای مجازی با وجود فوایدی که دارد قلم‌های ناپاک و القای افکار مسموم و آلوده در این فضا موجب ناامنی اجتماعی شده و این وظیفه ما و جامعه اندیشمند دانشگاهی است که روشنی و تاریکی، سفیدی و سیاهی را از فضای لجام‌گسیخته مجازی که امروزه از مسائل خانوادگی جامعه و مردم هم گذشت نمی‌کند را به مردم بشناسانیم.


فرماندار کهنوج  اظهار کرد:‌ باید با تلاش همه‌جانبه، فضای مجازی را به فضایی امن برای فرزندان این مرزوبوم هم به لحاظ روحی و روانی و هم به لحاظ فیزیکی تبدیل کنیم و این امر مهم با حضور و همت جامعه فرهنگی و دانشگاهی و حمایت همه‌جانبه امکان‌پذیر خواهد بود.


عیدی تصریح کرد: انتظاری که از دانشگاهیان می‌رود این است که مشکلات و موانع سر راه پیشرفت جامعه را به‌درستی شناسایی و اولویت‌بندی کرده و برای رفع آنها راه‌حل ارائه کنیم و بتوانند از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود در راستای پیشرفت جامعه استفاده کنند.


به گزارش آنا،‌ شعرخوانی، اجرای نمایش، برگزاری مسابقه، اجرای صندلی داغ و اهدای لوح سپاس و هدایایی به استادان از جمله برنامه‌هایی بود که در این مراسم اجرا شد.


انتهای پیام/4078/4121/


انتهای پیام/

ارسال نظر