راهکارهای فرار از تشنگی دانشجویان در ماه رمضان
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، پس از چند سال ماه مبارک رمضان مقارن با ایام تحصیلی دانشجویان شده است. این همزمانی در روزهای ابتدایی سختیهایی به همراه دارد، اما پس از چند روز حال و هوای معنوی و شیرینی خود را به نمایش میگذارد.
دانشجویان در این ایام هم باید در کلاسهای خود شرکت کنند و بعضاً با امتحانات درسی دستوپنجه نرم کنند و هم میخواهند از حال و هوای معنوی این ماه جا نمانند که رسیدن به این دو هدف مستلزم بدنی سالم است. بدنی که از ضعف جسمانی در رنج نباشد.
به گفته مشاورین تغذیه بهتر است در ماه مبارک رمضان از غذاهای فیبردار مثل سبزیجات بیشتر استفاده شود؛ چراکه مواد پر فیبر آب زیادی را در خود نگه میدارند و بهکندی و در طول روز آزاد میکنند و سبب میشوند که تشنگی عارض نشود.
از طرف دیگر مصرف میوه بعد از شام یا در وعده سحر غافل نشوید زیرا قند میوهها از نوع مرکب است بهکندی جذب بدن میشود و منجر میشود سطح قند خون روند ثابتی طی روز داشته باشد.
همچنین دانشجویان ساکن خوابگاه باید در نظر داشته باشند که مصرف روغن زیاد در تهیه غذا بپرهیزند زیرا موجب افزایش تشنگی میشود. برای تأمین آب مورد نیاز بدن خود که هشت لیوان طی روز است، از افطار تا سحر از میوههای تازه و آبمیوه استفاده کنید و از خوردن چای، قهوه و نوشابه بکاهید زیرا به همراه تأمین آب بدن منجر به افزایش ادرار و دفع آب بدن میشوند.
انتهای پیام/4115/4084/
انتهای پیام/