مهربانبودن در ماه مبارک رمضان از ارکان رسیدن انسان به کمال است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میاندوآب، حجت الاسلام حمید حسنزاده ظهر امروز در جمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب با تبیین جایگاه روزه در سلامت روحی و روانی انسان گفت: ماه مبارک رمضان، ماه سلامت و تندرستی بوده و از لحاظ بهداشت روانی روزهگرفتن در سلامت عملکرد فردی، اجتماعی و آسیبهای روانی از اهمیت بیشتری برخوردار است.
امام جمعه میاندوآب افزود: ماه رمضان ماه برکت و ماه نزول قرآن است و رحمت و مغفرت الهی در این ماه در مقایسه با ماههای دیگر گستردهتر و مهربانبودن با یکدیگر در این ماه از مهمترین ارکان رسیدن انسان به کمالات است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب نیز در جمع نمازگزاران گفت: ماه رمضان، ماه پرتوافشانی انوار الهی برای تزکیه انفاس و قلوب انسانها در رسیدن به کمالات است و تلاوت آیات کلامالله مجید در این ایام حلاوت تشنگی و گرسنگی را در بیابان خودسازیها بیش از پیش نمایانتر میسازد.
رامین رستمی افزود: ماه رمضان، فرصتی برای دعا و نیایش و شب زندهداری برای دوریگزیدن از ناپاکیها و پلیدیهاست و در این ماه تقرب به درگاه حضرت احدیت، تمسک به عشق ملکوتی و اُنس با محبوب یکتا را در وجود انسانها نهادینه میکند.
وی اظهار کرد: شهد مناجات و نیایش سحرگاهان و شامگاهان در ماه خدا، حلاوت جانها و بصیرت دلها را در وجود مؤمنان به ارمغان میآورد و در پرتو ستارگان درخشان شبهای ماه رمضان، عادتهای شوم را از وجود انسان ها زدوده و انسانی مطابق با شأن و منزلت انبیا و ائمه اطهار در جامعه میسازد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب برای بهرهمندی هرچه بیشتر دانشجویان و کارکنان از فیوضات این ماه به برگزاری هرچه باشکوهتر نماز جماعت ظهر و عصر و برگزاری کلاسهای قرائت و تفسیر قرآن در دانشگاه تأکید و بهرهگیری از تجربیات برتر دینی معلمان دینی و قرآن و اساتید حوزه و دانشگاه را از مهمترین برنامههای فرهنگی واحد میاندوآب در ماه مبارک رمضان یاد کرد.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/