صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۱ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
رئیس اورژانس کشور:

با وجود حجم بالای سیل تلفات جانی زیادی نداشتیم

رئیس اورژانس کشور گفت: باوجود گسترده بودن سیل، هماهنگی همه گروه‌ها سبب شد که تلفات جانی زیادی نداشته باشیم.
کد خبر : 379544

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پیرحسین کولیوند در نشست خبری که صبح در خصوص فعالیت سازمان اورژانس در سیل اخیر صورت گرفته بود، گفت: پس از اطلاعیه‌های سازمان هواشناسی مبنی بر تغییرات آب و هوایی بلافاصله برنامه‌های خود را برای مقابله با سیل انجام دادیم و ازآنجاکه پیش از سیل تجهیزات خود را آماده کرده بودیم دچار کمبود دارویی نشدیم.


وی گفت: وسعت سیل را پیش‌بینی نمی‌کردیم اما بااین‌وجود تلاش کردیم که با مشکل خاصی روبه‌رو نشویم.


رئیس اورژانس کشور تصریح کرد: حادثه سیل بسیاری از استان‌های کشور را درگیر کرد، ابتدا در گلستان و مازندران و پس‌ازآن سیل به استان‌های دیگر سرایت کرد؛ از همان شروع سیل، امدادرسانی اورژانس در استان‌های شمالی شروع شد؛ برای خدمات‌رسانی بیشتر اورژانس هوایی و خودروهای ویژه اورژانس به همراه تلفن‌های ماهواره شروع به فعالیت کردند.


رئیس اورژانس کشور اضافه کرد: در استان‌های سیل‌زده با کمک سامانه وزارت بهداشت می‌دانستیم که در روستاها چقدر بیمار حضور داشته و این بیماران چه بیماری‌هایی دارند، همین مسئله به ما کمک کرد که بدانیم چه خدماتی باید به روستاییان ارائه دهیم. این بیماران شناسایی شدند و نیروهای اورژانس آن‌ها را به نقاط امن منتقل کردند. در عملیات‌های اورژانس هوایی بیش از 2 هزار و 500 نفر از محاصره سیل نجات یافته و به مناطق امن منتقل شدند.


وی با تأکید بر اینکه تلفن‌های ماهواره‌ای اورژانس در این سیل بسیار مؤثر بودند، افزود: در برخی از نقاط تنها کانال ارتباطی ما تلفن ماهواره‌ای بود که آن را در اختیار فرماندار شهر قرار داده بودیم و می‌توانستیم با آن اخبار را مخابره کنیم.


کولیوند ادامه داد: سیل که در خرم‌آباد طغیان کرد تمام دسترسی‌ها قطع شد و مردم دو روستای چشمه و بالا زید به پشت‌بام‌ها پناه بده بودند و هرلحظه امکان داشت سیل مردم را گرفتار کند، به همین دلیل برای کمک به مردم این دو روستا از ایلام بالگرد فرستادیم و همه اهالی این روستاها نجات پیدا کردند.


وی با تأکید بر اینکه نیروی عملیات ویژه در این عملیات بسیار فعال بود، ادامه داد: بیمارستان‌های سیار در خوزستان و گلستان فعال شد و این بیمارستان‌ها در واقع حکم درمانگاه را ایفا می‌کردند.


کولیوند خاطرنشان کرد: در سیل مصدوم زیادی نداشتیم و این نشان می‌دهد برنامه‌ریزی‌ها به‌درستی انجام‌ شده بود.


رئیس اورژانس کشور تصریح کرد: نکته بسیار مهم پس از سیل پیشگیری از بیماری‌های واگیردار در مناطق سیل‌زده است و به لطف خدا تا امروز شاهد هیچ بیماری واگیرداری نبودیم اما باید به این نکته توجه کرد که مراقبت‌های پس از سیل بسیار اهمیت دارد.


کولیوند اضافه کرد: نظارت‌ها در این خصوص انجام و کنترل‌ها صورت گرفته است و تاکنون موردی از بیماری واگیردار مشاهده نشده است.


وی در خصوص برنامه‌های اورژانس برای ماه مبارک رمضان افزود: ایام مبارک ماه رمضان در راه است و مراسم عزاداری امام علی(ع) را نیز در روزهای آینده داریم پوشش خدمات برای این ایام انجام‌ شده و نیروهای اورژانس در همه حسینیه‌ها و تکایای بزرگ حضور خواهند داشت.


کولیوند اضافه کرد: در حوزه بهداشت جهانی رشد زیادی داشته‌ایم و در رده‌بندی بین‌المللی در کشورهای الف دنیا قرار گرفته‌ایم؛ حضور در این لیست نشان می‌دهد که میزان مرگ‌ومیر در ایران ۲۰ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر است.


رئیس اورژانس کشور گفت: ۴۰۰ دستگاه آمبولانس ویژه توسط سازمان اورژانس از کشورهای تولیدکننده این خودروها خریداری شد که به دلایلی این خودروها مدتی در گمرک ماند اما با کمک سازمان‌های مختلف ۱۲۰ دستگاه ترخیص شد و ۲۸۰ دستگاه دیگر نیز در حال ترخیص و واگذاری است.


کولیوند افزود: در حال حاضر 5 هزار و 500 دستگاه آمبولانس داریم و ۴۲ فروند هلی‌کوپتر نیز به سازمان اورژانس تعلق دارد که در حوادث به امدادرسانی می‌پردازند.


انتهای پیام/۴۰۸۷/


 


 


انتهای پیام/

ارسال نظر