صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۸ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
در آیین رونمایی از 2 واکسن؛

نمکی: واکسن‌سازی باعث افتخار جامعه سلامت کشور است

معاون علمی رئیس جمهور و وزیر بهداشت صبح امروز با حضور در شهرک صنعتی سپهر واقع در نظرآباد استان البرز از ۲ واکسن متعلق به مرکز رشد بهنود ژن رونمایی کردند.
کد خبر : 379487

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز با حضور در شهرک صنعتی سپهر واقع در شهرستان نظرآباد استان البرز،  از ۲ واکسن متعلق به مرکز رشد بهنود ژن رونمایی کردند.


سعید نمکی در مراسم رونمایی دو واکسن که صبح امروز در شهرستان نظرآباد استان البرز برگزار شد، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: یکی از دانشمندان خارجی گفته است که خرج کردن در آموزش کشورها هزینه نبوده و یک سرمایه‌گذاری است.


وی افزود: خوشحالم که دانش‌آموختگان کشور در خلق ثروت ملی به‌طور ویژه نقش‌آفرینی می‌کنند.


وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: بیش از 90 سال است که واکسن در منطقه خاورمیانه می‌سازیم و صادر می‌کنیم. برخی از غربی‌ها در سال‌های دور می‌گفتند که هر کشوری واکسن بسازد، امکان دارد که به توانایی ساخت بمب دارویی نیز می‌رسد در صورتی که تفکر غلطی است.


نمکی خاطرنشان کرد: یکی از اندیشمندان خارجی می‌گفت که در ایران سرمایه بزرگی به نام «میرشمسی» در مؤسسه راضی وجود دارد که سازنده واکسن ضد سم عقرب است.


وی تصریح کرد: همیشه با مقوله رانت واردات مبارزه کرده‌ام و به‌طور ویژه از تولیدات ملی در زمینه داروها حمایت ویژه می‌کنم.


وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: واکسن‌سازی در کشور در بخش خصوصی به راه افتاده و این باعث افتخار  جامعه سلامت کشور است. بیماری طاعون نشخوارکننده‌های کوچک لطمه بزرگی به حیوانات وارد کرد و باید برای این بیماری به فکر ساخت یک واکسن باشیم.


نمکی افزود: دست افراد حاضر در شرکت‌های دانش‌بنیان دارویی و سازنده واکسن را می‌بوسم و سر تعظیم فرود می‌آورم. در هیچ‌جای دنیا هر دارویی را وارد لیست داروی کشورشان نمی‌کنند. ابتدا تأثیر دارو را بررسی کرده و سپس به وارد کردن نام داروی جدید در لیست مذکور می‌کنند.


نسل جدید کارآفرینی و داروسازی جدید در کشور شکل گرفته است


وی در پایان خاطرنشان کرد: با ارزان‌ترین و مؤثرترین شیوه، نظام سلامت را اداره خواهیم کرد. برای ورود داروهای جدید به لیست باید ببینیم که با اقتصاد کشور سازگاری دارند و تأثیر آن دارو بر نظام سلامت چیست. اجازه نخواهم داد که داروی خارجی به ایران وارد شود که دانشمندان ایرانی مشابه آن را می‌توانند بسازند.


معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز در ادامه این مراسم رونمایی اظهار کرد: شتاب‌دهنده‌ها روش جدیدی در شرکت‌های دانش‌بنیان برای حل مشکلات کشور به حساب می‌آیند و به طور ویژه این قضیه را در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دنبال می‌کنیم.


ستاری افزود: نسل جدید کارآفرینی و داروسازی جدید در کشور شکل گرفته و باعث افتخار است که در شرکت پرسیس ژن 200 نفر با مدرک PHD حضور دارند.


معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: برای توسعه شتاب‌دهنده‌ها همکاری بسیار خوبی با وزارت بهداشت داریم و عدد قابل توجهی از داروها در استارت‌آپ‌ها به مرحله تولید رسیده‌اند.


ستاری در پایان خاطرنشان کرد: حمایت ویژه از شتاب‌دهنده‌ها از مأموریت‌های اصلی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال جاری است.


دانشگاه‌ها کارآفرین شوند


مدیر مرکز رشد بهنودژن نیز در مراسم رونمایی دو واکسن که صبح امروز در شهرستان نظرآباد استان البرز برگزار شد، اظهار کرد: نفت را به عنوان درآمد ملی نباید به حساب بیاوریم. نیروی انسانی کارآمد و متخصص به عنوان درآمد ملی محسوب شده و تولید ثروت می‌کند.


محمودی افزود: برای پیوستن به کشورهای صنعتی باید رویکرد فعلی دانشگاه‌ها تغییر یابد و دانشگاه کارآفرین ایجاد شود.


وی بیان کرد: مقوله شتاب‌دهنده‌ها در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به‌طور جدی پیگیری می‌شود. نقش اصلی شتاب‌دهنده‌ها در اقتتصاد، بهره‌گیری از نیروی انسانی به‌عنوان ارزش افزوده و احیای تکنولوژی‌های قدیمی و تولید محصولات جدید است.


محمودی تصریح کرد: در دانشگاه استنفورد در سال‌های 2006 تا 2017، 957 شرکت دانش‌بنیان تشکیل شد و با ایجاد 5 میلیون شغل، 2.7 تریلیون دلار کسب درآمد برای اقتصاد کشورشان ایجاد شد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیروهای با ظرفیت تحصیل‌کرده را به سمت کارآفرینی و مولد بودن سوق داده است.


انتهای پیام/4107/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر