صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۴ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۴
آخرین اخبار از بحران پناه‌جویان؛

قطار پناه‌جویان به مقصد آلمان متوقف شد/ ارائه طرح پذیرش 160 هزار پناهجو میان 28 کشور اتحادیه اروپا

پلیس دانمارک بزرگراهی میان این کشور با آلمان را به‌دلیل ورود پناهندگان به این جاده پس از ترک اجباری از یک قطار، مسدود کرد. این در حالی است که دولت دانمارک حرکت قطار همه خط‌آهن‌های ارتباطی با آلمان را پس از آنکه پلیس صدها مهاجر را در مرز متوقف کرد، معلق کرده است.
کد خبر : 37941

به‌گزارش خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به‌نقل از شبکه خبری «بی‌بی‌سی»، شرکت خط‌آهن «DSB» دانمارک اعلام کرد: حرکت قطارها از مبدا یا به مقصد آلمان برای مدتی نامعلوم معلق شده است.


براساس این گزارش، دو قطار حامل بیش از 200 مهاجر در «رادبی» که بندری مهم در مرز دانمارک با آلمان است متوقف شدند. پلیس دانمارک می‌گوید بسیاری از مهاجران از ترک قطار خودداری می‌کنند زیرا نمی‌خواهند در دانمارک ثبت‌نام شوند.


همچنین پلیس دانمارک بخشی از اتوبان «ای 45» که جاده اصلی میان این کشور و آلمان است را پس از ورود حدود 300 پناهجو که قصد حرکت به طرف سوئد داشتند، بست. این گروه در نزدیکی شهر مرزی «پدبورگ» از قطار پیاده شده بودند.


سوئد پس از آنکه وعده داده بود به همه پناه‌جویان از سوریه مدارک اقامت بدهد، به مقصد اصلی پناه‌جویان تبدیل شده است.


دولت دانمارک که به‌تازگی سر کار آمده است، وعده موضعی سرسختانه در زمینه مهاجرت را داده است. دانمارک از زمان روی کار آمدن در ماه ژوئن، از مزایای مهاجران جدید کاست و حق اقامت را محدود کرده است.


آلمان و دانمارک بخشی از گروه کشورهای اروپایی عضو «شینگن» هستند که اجازه عبور و مرور میان مرزهای خود بدون بررسی گذرنامه را می‌دهند، هرچند در اوضاع استثنایی امکان اعمال بازرسی مرزی وجود دارد.


در چند هفته اخیر موجی از مهاجرانی که از اوضاع دشوار زندگی در آفریقا و خاورمیانه می‌گریزند به سوی شمال اروپا حرکت کرده‌اند. تعداد زیادی از آن‌ها پناهندگان سوری هستند که از ترکیه می‌آیند.



«ژان کلود یونکر» رئیس کمیسیون اروپا روز گذشته (چهارشنبه) گفت: باید ساختاری برای تقسیم پناه‌جویان میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا طراحی و اجرا شود تا اروپا بتواند واکنشی سریع، مشخص و جامع در قبال بحران پناه‌جویان داشته باشد.


وی افزود: نمی‌توان یونان، مجارستان و ایتالیا را در پذیرش پناه‌جویان تنها گذاشت. اینها کشورهایی هستند که بیشتر از دیگر اعضای اتحادیه اروپا موج پناه‌جویان به آن‌ها می‌رسند.


«یونکر» همچنین از طرحی اضطراری خبر داد که برطبق آن 160 هزار پناهجو میان 28 کشور اتحادیه اروپا تقسیم می‌شوند.


با کشته شدن صدها پناهجو در هفته‌های اخیر و وضعیت دشوار آن‌هایی که می‌خواهند خود را به اروپا برسانند، انتقادها از کشورهای اروپایی به خاطر نپذیرفتن پناهندگان بیشتر افزایش یافته است و اختلافاتی نیز میان کشورهای اروپایی به‌وجود آمده است. در حالی‌که آلمان برای پذیرش پناه‌جویان اعلام آمادگی کرده است، برخی کشورها می‌گویند تسهیل پذیرش پناه‌جویانی که خود را از مسیرهای غیرقانونی به اروپا می‌رسانند، تنها به افزایش پناه‌جویان منجر می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر