رسانه ملی در حوزه اعتیاد موفق عمل نکرده است
علی اکبری در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاهی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره بهترین راه درمان معتادان با بیان اینکه مصرف داروهای ترک اعتیاد به تنهایی تأثیر چندانی روی درمان معتادان ندارد، اظهار کرد: مصرف دارو برای افراد معتاد فقط باید با مجوز پزشکان و درمانگران اعتیاد تجویز شود و افراد به اراده خود نباید داروها و شربتهای ترک اعتیاد را مصرف کنند، چراکه مصرف اشتباه این داروها عوارض خواهد داشت.
وی ادامه داد: معتادان باید با مراجعه به کلاسهای مشاوره و روانشناختی مراحل درمانی خود را از این طریق نیز دنبال کنند؛ چراکه اکثر معتادان بهدلیل ناامید بودن از زندگی، بعد از درمان دوباره به سمت مصرف مواد مخدر میروند، لذا رسیدگی به وضعیت روحی و روانی معتادان حین و بعد از درمان باید بهشدت و البته با برنامهریزی دنبال شود.
این درمانگر اعتیاد با بیان اینکه استفاده معتادان از کلاسهای مشاوره تأثیر بسیاری در آینده این افراد در همه زمینهها خواهد داشت، گفت: درحال حاضر در برخی از کمپهای نگهداری معتادان برنامههای مشاورهای برگزار میشود، اما کلاسهای مشاوره برای معتادان باید افزایش پیدا کند تا تأثیر خودش را روی معتادان بگذارد.
اکبری تصریح کرد: مهمترین کار این است که در مراکز آموزشی، کلاسهایی با عنوان پیشگیری از اعتیاد برگزار شود تا دانشآموزان با اطلاع از عوارض ناشی از مصرف مواد مخدر، به سمت مصرف انواع مواد مخدر نروند.
این درمانگر اعتیاد خاطرنشان کرد: رسانه ملی یکی از ابزاری محسوب میشود که میتواند با اقدامات پیشگیرانه خود مردم را از عوارض خطرناک مصرف مواد مخدر آگاه کند و با ایجاد برنامههای پرمحتوا بهنوعی به افرادی که قصد مصرف مواد مخدر را دارند هشدار دهد که متأسفانه رسانه ملی در این امر موفق عمل نکرده است.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/