صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۷ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
حجت‌الاسلام لکزایی:

نخستین توصیه رهبری در گام دوم انقلاب علم و پژوهش است

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: نخستین توصیه مقام معظم رهبری علم و پژوهش است که در گام دوم انقلاب باید جدی‌تر از گذشته پیگیری شود.
کد خبر : 379170

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، حجت‌الاسلام نجف لکزایی صبح امروز در مراسم بزرگداشت یاد و خاطره استاد مطهری و جشن هفته معلم در جمع استادان و کارکنان آموزشکده و مدارس سما در تالار علامه حلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تبریک مقام شامخ معلم و شهید مطهری گفت: نخستین توصیه مقام معظم رهبری علم و پژوهش است که در گام دوم انقلاب باید جدی‌تر از گذشته پیگیری شود و سنگ بنای پژوهش از آموزش و پرورش آغاز و در دانشگاه تکمیل و به ثمر می‌رسد.


وی با بیان اینکه در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان قرار داریم، اظهار کرد: چه خوب است امسال جزءخوانی قرآن کریم با محور بیانیه گام دوم انقلاب باشد؛ یعنی ببینیم چگونه می‌توانیم از تعالیم قرآن استفاده کنیم و بخش سوم بیانیه گام دوم از توصیه‌های هفت‌گانه رهبری را عملیاتی کنیم.


عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در ادامه به تشریح توصیه‌های هفت‌گانه رهبری با تأکید بر گام دوم انقلاب اسلامی که شامل علم و پژوهش، اخلاق و معنویت، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، تأمل و تدبر در آیات قرآن، عزت ملی، روابط خارجی و مرزبندی با دشمنان و سبک زندگی است، پرداخت.


لکزایی در توضیح اقتصاد بر اقتصاد مقاومتی تأکید کرد و گفت: ملت ایران در این زمینه باید فعال‌تر شوند تا تحریم‌ها و فشارهای استکبار جهانی را کاهش دهند و وابستگی به صادرات نفت کم شود و آسیب کمتری به کشور وارد شود.


وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: قرآن نقشه زندگی است، قرآن کتابی است که سبک زندگی اسلامی در آن ترسیم شده و سبک‌هایی که مورد تأیید خدای متعال نیست، در آن نفی و طرد شده، پس یکی از محورهای تدبر و تأمل در قرآن کریم می‌تواند این باشد که در هنگام قرائت قرآن، سبک‌های زندگی اسلامی از آن استخراج و به آنها عمل شود.


عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان با توصیه به استادان افزود: استادان می‌توانند با تدبر و تأمل در قرآن به شیوه تحقیق و پژوهش‌، مقالات و حتی تألیف کتاب  و کرسی‌های ترویجی، فعالیت‌های بسیاری داشته  و مؤثرتر واقع شوند.


انتهای پیام/4117/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر