صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۳ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸

نوبت تولید

اکنون با گذر از مرحله امداد و نجات سیل‌زدگان، زمان بازسازی مناطق سیل‌زده است که شامل واحدهای مسکونی،‌تجاری و اداری و زیرساخت‌هایی همچون جاده‌ها است.
کد خبر : 379116

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، به‌دنبال وقوع سیل گسترده در چند استان کشور در ماه گذشته، به طور کلی بخش‌های زیرساختی، کشاورزی و ساختمانی آسیب زیادی دیدند که مجموع این خسارت‌ها به گفته مسؤولان دولتی بیش از 30هزار میلیارد تومان بوده است.


قطعا اکنون با گذر از مرحله امداد و نجات سیل‌زدگان، زمان بازسازی مناطق سیل‌زده است که شامل واحدهای مسکونی،‌تجاری و اداری و زیرساخت‌هایی همچون جاده‌ها است. با توجه به بودجه عظیمی که بازسازی مناطق سیل‌زده نیاز دارد، به نظر بنده به عنوان یک فعال بخش خصوصی، اکنون بهترین زمان است تا بخش خصوصی که بارها امتحان خود را پس داده به کار گرفته شود تا سهمی در اقتصاد داشته باشد. به عنوان مثال، اگر بازسازی بخش راه مناطق سیل‌زده را به شرکت‌های راه‌سازی، احیای بخش کشاورزی را به شرکت‌های تعاونی و خصوصی و بازسازی بخش‌های ساختمانی را به شرکت‌های پیمانکاری بسپرند و دولت تنها بر کار آنها نظارت داشته باشد قطعاً در کوتاه‌ترین زمان مناطق سیل‌زده بازسازی خواهد شد.


توصیه ما این است که دولت در این شرایط اعتباراتی را که قصد دارد به صورت غیرمتمرکز و خرد به سیل‌زدگان بپردازد به بخش تولید اختصاص دهد تا هم رونق تولید در کشور به وجود بیاید و هم سیل‌زدگان به خواسته‌هایشان برسند. در همه مراحل هم دولت نظارت لازم را داشته باشد که چقدر هزینه برای هر کاری انجام می‌شود.


دولت با تزریق پول به بخش تولید علاوه بر رونق تولید و رفع نیاز سیل‌زدگان تعداد زیادی از افراد را شاغل می‌کند و جنبه‌های مثبت این کار آن‌قدر زیاد است که اگر بخواهم در این زمینه توضیح دهم می‌توانم چندین برگ سخنرانی آماده کنم. درخاتمه باید گفت اگر کارهای فنی توسط اهالی فن انجام نشود نه کارها به سرانجام می‌رسد و نه رضایتی ایجاد می‌شود. ‌


منبع:جام‌جم


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر