سطح مبارزه با ملخهای صحرایی به 83 هزار و 414 هکتار رسیده است
سید محمدرضا میر در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص میزان مبارزه با ملخهای صحرایی که اخیراً موج گستردهای از حضور آنها، استانهای جنوبی کشور را تحت تأثیر قرار داده است، اظهار کرد: براساس آخرین آماری که صبح امروز در ارتباط با مبارزه ملخ بهدست ما رسیده است 83 هزار و 414 هکتار در 6 استان جنوبی کشور درگیر مبارزه شیمیایی با آفت ملخ صحرایی است.
وی ادامه داد: از میزان 83 هزار و 414 هکتار سطح مبارزه به ترتیب استان هرمزگان با سطح 33 هزار و 300 هکتار، استان سیستان و بلوچستان با 21 هزار و 90 هکتار، جنوب کرمان با 10 هزار و 20 هکتار، بوشهر 8 هزار و 970 هکتار، خوزستان 7 هزار و 450 هکتار، فارس 2 هزار و 500 هکتار و استان کرمان 58 هکتار بوده است.
مدیر روابطعمومی سازمان حفظ نباتات تصریح کرد: از ابتدای ریزش دستهجات ملخ صحرایی به کشور از هفتم بهمن ماه تا صبح امروز 114 ریزش در سطح استانهای جنوبی کشور را شاهد بودیم که این مبارزه همچنان در حال انجام است و هر روز به این آمار و سطح مبارزه افزوده میشود.
میر خاطرنشان کرد: آفتکشهای مورد نیاز برای مبارزه با این آفت خطرناک بهطور کامل در کشور موجود است و در دسترس استانها قرار دارد و از این بابت هیچ مشکلی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه با مبارزه با ملخهای صحرایی به شکل مطلوب و مناسبی در حال انجام است، گفت: خوشبختانه با توجه به حجم ریزش فراوان این آفت خطرناک، تاکنون هیچگونه خسارتی به مزارع و باغات کشاورزی وارد نشده است.
مدیر روابطعمومی سازمان حفظ نباتات در خصوص بازه زمانی مبارزه با این ملخهای صحرایی نیز گفت: با توجه به ریزشهای پیدرپی که امسال داریم پیشبینی میشود تا تیر ماه این مبارزات ادامه داشته باشد چون این ملخها پس از ورود به کشور اقدام به جفتگیری و تخمگذاری میکنند و مبارزه با پوره آنها در چند مرحله انجام میشود.
میر در پایان خاطرنشان کرد: بحث مبارزه با آفت ملخ بهطور کامل طی یک سال ریشهکن نمیشود و ما ممکن است تا 2 و حتی 3 سال نیز با این موضوع درگیر باشیم.
انتهای پیام/4105/پ
انتهای پیام/