صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۴ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
صادقیان مطرح کرد:

آسیب‌پذیری مقابل سیل با گسترش شهرنشینی و افزایش جمعیت

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان گفت: گسترش شهرنشینی و افزایش جمعیت، مناطقی نفوذپذیر را در برابر سیل‌های شدید به‌وجود آورده است.
کد خبر : 377687

سیدحمیدرضا صادقیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در لنجان به سیل اخیر در برخی از استان‌های کشور اشاره و اظهار کرد: کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان مانند همه آحاد مردم ایران با ابراز همدردی با هم‌وطنان عزیزمان در استان‌های لرستان، گلستان و خوزستان که در واقعه سیل اخیر متحمل خسارت‌های اقتصادی، انسانی و زیستی شده‌اند با اهدای برخی از لوازم مورد نیاز به یاری هم‌نوعان خود شتافتند و امروز این محموله به مناطق سیل‌زده ارسال شد.


وی با بیان اینکه اثرات سیل یکی از مهم‌ترین بلایا در جهان است، تصریح کرد: سیل ضرر و زیان و خساراتی را در زندگی به بار می‌آورد که گسترش شهرنشینی و افزایش جمعیت، مناطقی نفوذپذیر را در برابر سیل‌های شدید به‌وجود آورده است؛ بنابراین ضروری است به‌منظور کاهش احتمال وقوع این حادثه و تلفات انسانی غیرقابل جبران و افزایش اثربخشی مدیریت، تدابیری پیشگیرانه اندیشیده شود.



سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان تأکید کرد: با اجرا و عملیاتی‌کردن طرح‌هاى کاربرى مى‌توان تا حدود زیادی خسارات ناشى از سیل را به حداقل رساند و از صرف هزینه‌هاى سنگین براى احداث تأسیسات مهار سیل اجتناب کرد.


صادقیان با تأکید بر مدیریت بحران در برنامه‌ریزى‌هاى شهرى خاطرنشان کرد: در راستای جلوگیرى از ایجاد سیل و کاهش زیان‌هاى بارش در برنامه‌ریزى‌هاى شهرى، شناسایى تأثیر عوامل طبیعى و بحران‌هاى ناشى از آن و  استفاده مطلوب از آب باران در ابعاد گوناگون بسیار ضروری به نظر می‌رسد.



وی افزود: اقدامات ساختاری کنترل سیلاب یا اقدامات غیرسازه‌ای مانند مشارکت عمومی، پیش‌بینی و هشدار سیل، خطر سیل و مدیریت ریسک می‌توانند در پیشگیری از وقوع سیل و یا کاهش احتمال وقوع آن مؤثر باشند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان به شعار سال 98 اشاره و اظهار کرد: سیل ویرانی‌ها و خسارت‌های زیادی به همراه داشت ولی بارش‌های اخیر مزیت‌هایی نیز در پی داشت و آن برطرف‌شدن بخش زیادی از اثرات خشکسالی و رفع مشکل کم‌آبی در کشور بود. به‌طوری که با توجه به اخبار واصله ۹۰ درصد سد‌های کشور پر از آب شده و تالاب‌هایی که خشک شده بودند، لبریز از آب شده‌اند و از همه مهم‌تر تقویت روحیه همبستگی و انسجام و اتحاد مردم در کمک به حل مشکلات را می‌توان از مزایای بارش‌های متعدد امسال دانست.


انتهای پیام/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر