جانمایی و استقرار غرفههای ناشران دانشگاهی مناسب نیست
عادل تقوی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی امسال با 3 هزار عنوان کتاب علاوه بر بخش ناشران دانشگاهی در بخش ناشران عمومی سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران شرکت کرده است.
وی ادامه داد: این سازمان علاوه بر فروش و عرضه کتابهای دانشگاهی و عمومی، یک سری برنامههای جانبی نیز در حاشیه این نمایشگاه برگزار میکند که اعزام کاروانهای دانشجویی برای بازدید از نمایشگاه با همکاری معاونتهای فرهنگی و جهاد دانشگاهی سایر کشور و همچنین برنامههایی در قالب نقد و رونمایی از کتابهای جدید جهاد دانشگاهی با حضور اساتید و مؤلفین این آثار از جمله برنامههای این سازمان در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران است.
رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی با اشاره به افزایش هزینههای تولید و نشر کتاب گفت: این موضوع یکی از اصلیترین دغدغه ناشران دانشگاهی است و در این بین دانشجویان نیز با تهیه کتب مورد نیاز مواجه شدهاند و همچنین بنهایی که در اختیار دانشجویان قرار داده شده است پاسخگوی این حجم از نیازهای دانشجویان نیست.
تقوی اظهار کرد: ناشرین دانشگاهی بر حسب برنامهریزیهای یکساله خود برای حضور در نمایشگاه هزینه کردهاند که دانشجویان نیز به عنوان اصلیترین مخاطب این بخش با افزایش قیمتها رغبت چندانی برای خرید کتاب نخواهند داشت.
وی با اشاره به بخش دیگری از مشکلات این دوره از نمایشگاه کتاب گفت: جانمایی و استقرار غرفههای ناشران دانشگاهی به لحاظ موقعیت در بدترین مکان قرار دارد.
رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی با اشاره به برنامههای آینده این سازمان گفت: برای سومین دوره، نظرسنجی نیازهای مطالعاتی دانشجویان با همراهی مرکز افکار سنجی دانشجویان انجام خواهد شد. با توجه به خروجی دو دوره قبل، دانشجویان علاقه به مطالعه در حوزههای عمومی دارند که تصمیم داریم با بررسیهای دقیق برای فعالیت در این زمینه نیز اقدام کنیم.
تقوی در پایان با بیان این که توزیع کتاب نیز باید فضای مناسبی داشته باشد اظهار کرد: در نظر داریم بتوانیم در بحث توزیع کتاب فضای مناسبی را آماده کنیم که علاوه بر فروش کتاب فضای فرهنگی بهتری برای حضور و بهرهمندی دانشجویان و شروع گفتگوهای فرهنگی در فضای کتاب و کتابخوانی حاضر کنیم.
انتهای پیام/4108/ 4007/ن
انتهای پیام/