صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۴ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
ستاری:

حذف بخش خصوصی در پژوهش مانع از تولید محصول و علم می‌شود

معاون علم و فناوری رئیس جمهوری گفت: پژوهشی که سرمایه‌گذار خصوصی نداشته باشد، محصولی ارائه نمی‌دهد و حذف بخش خصوصی در پژوهش مانع از تولید محصول و علم می‌شود.
کد خبر : 377084

به گزارش خبرنگار علم فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سورنا ستاری در مراسم افتتاح فاز اول مرکز نوآوری پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران که بعد از ظهر امروز در این دانشگاه برگزار شد گفت: پارک دانشگاه تهران جزء نخستین پارک‌های علم و فناوری دانشگاهی است.


وی افزود: طی سال‌هایی که در معاونت علمی علم و فناوری مشغول فعالیت بوده‌ام دو نکته مهم را درک کرده‌ام. پژوهشی که سرمایه‌گذار خصوصی نداشته باشد، محصولی ارائه نمی‌دهد. اگر بخواهیم محصولی ارائه کنیم باید از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی استفاده کنیم. نسبت سرمایه‌گذاری خصوصی به دولتی در پارک‌های علم و فناوری یک به ۹ است.


معاون علم و فناوری رئیس جمهوری افزود: حذف بخش خصوصی در پژوهش مانع از تولید محصول و علم می‌شود. نکته دوم این است که رشد اقتصادی از سرمایه‌گذاری دولتی شکل نمی‌گیرد بلکه کارآفرینی باعث رشد اقتصادی می‌شود.


ستاری با بیان اینکه رشد اقتصادی از سرمایه‌گذاری دولتی شکل نمی‌گیرد بلکه کارآفرینی باعث رشد اقتصادی می‌شود؛ گفت: اگر کارآفرینی از جیب خود هزینه کند، رشد اقتصادی خواهیم داشت. رشد اقتصادی نیاز به محیط کسب‌وکار مناسب دارد. باید محیط کارآفرینی را در دانشگاه و جامعه شکل دهیم. بحث جایگاه کارآفرینی در اقتصاد دانش‌بنیان یکی از موضوعات مهمی است که به آن می‌پردازیم.


معاون علم و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: در اقتصاد نفتی موضوع کارآفرینی نقش مهمی ندارد و همه افراد به دنبال استخدام شدن و کارهای پشت میزی هستند. این در حالی است که کارآفرینی نقش مهمی در رشد اقتصادی و اقتصاد دانش‌بنیان دارد.


وی افزود: دانشگاه مبدأ فرهنگ، کارآفرینی و علم است و محصول دانشگاه همین کارآفرینانی هستند که امروز محصولات‌شان را در این نمایشگاه به معرض دید گذاشته‌اند. مهم این است که همه ما به یک صورت فکر کنیم و یک چیز را بخواهیم تا آن را عملی کنیم. همه افراد در دانشگاه‌ها به دنبال یک کار هستند و آن‌ هم ایجاد محیط کارآفرینی در جامعه است. خوشحال هستم که دانشگاه تهران و همه دانشگاه‌های کشور تلاش می‌کنند به سوی دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم بروند. نباید به ذخایر نفتی و اقتصاد نفتی متکی باشیم چرا که برخلاف گذشته، ارزش افزوده خود را از دست داده‌اند.


انتهای پیام/4021/ 4007/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر