صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۸ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
الهیان در گفتگو با آنا:

دولت برای رونق تولید مالیات بر ارزش افزوده را کاهش دهد

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: یکی از راه‌های تقویت تولید ملی، کاهش مالیات بر ارزش افزوده برای تولیدکنندگان داخلی است.
کد خبر : 376635

زهره الهیان در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره چگونگی تحقق رونق تولید ملی، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی با نامیدن سال 98 به‌عنوان سال رونق تولید این هدف را دنبال می‌کنند تا امسال نقطه عطفی برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی باشد؛ لذا دولت برای تحقق شعار سال وظیفه سنگینی برعهده دارد.


وی ادامه داد: در این راستا قوانینی وجود دارد که اگر به‌طور صحیح به اجرا درآیند، گام مؤثری در جهت رونق تولید محسوب می‌شود؛ ازجمله قوانینی مانند بهبود فضای کسب‌وکار و قانون حمایت از مشاغل خانگی.


عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه برخی از قوانین و آئین‌نامه‌ها بیش از اینکه در مسیر رونق تولید راهگشا باشند بیشتر سبب انسداد و مانع در تحقق شعار سال هستند، تصریح کرد: باید هرچه سریع‌تر با شناسایی صحیح این قوانین، درصدد اصلاح آن‌ها برآمد تا این موانع از پیش‌روی تولیدکنندگان برداشته شود.


الهیان افزود: در کشورهای توسعه‌یافته بسیاری از تولیدات با فناوری پیشرفته در منازل انجام می‌گیرد و دولت و یا شرکت‌های تولیدی وظیفه تأمین مواد اولیه موردنیاز تولیدکنندگان مشاغل خانگی را برعهده دارند و تولیدکنندگان داخلی هم تولید محصول را انجام و در نهایت این شرکت‌های تولیدی هستند که باید بازاریابی محصولات مشاغل خانگی را انجام دهند.


وی با بیان اینکه در زمینه رونق تولید و حمایت از مشاغل خانگی شاهد برخی ناکارآمدی‌ها هستیم، گفت: دولت با اتخاذ برخی تصمیمات کمکی به تولید داخل و حمایت از مشاغل خانگی نکرد.
 همچنین واردات بی‌رویه کالاهای خارجی از مجرای رسمی و غیررسمی به تولید داخل ضربه جدی وارد کرده است.


نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حمایت از تولید ملی عزم جدی و جهادی می‌طلبد، اظهار کرد: یکی دیگر از راه‌های تقویت تولید ملی، کاهش مالیات بر ارزش افزوده است تا تولیدکنندگانی که ریسک سرمایه‌گذاری جهت تولید را به جان می‌خرند و سرمایه خود را در مسیر ارتقای تولید کالای ایرانی هزینه می‌کنند، باید از برخی قوانین دست‌وپاگیر مالیاتی مانند مالیات بر ارزش افزوده معاف و یا تخفیف‌هایی برای آن‌ها در نظر گرفته شود.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر