صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۳۰ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸

پویا ////////////

/////////
کد خبر : 376274

پویا ادامه داد: به‌نظرم سازمان سینمایی و سازمان صدا و سیما به‌طور جدی نگران اقتصاد سینما نبوده و در این زمینه اقدامات خوبی انجام نداده‌اند.


وی افزود: برخی مسئولان سینمایی به‌دنبال ترویج ذائقه‌ای خاص در فیلم‌های سینمایی خودشان هستند و می‌خواهند وانمود کنند که مردم فیلم‌های کمدی را بیشتر دوست دارند در صورتی که اغلب فیلم‌های کمدی به معنای واقعی کمدی نیست.


این منتقد و مدرس سینما خاطرنشان کرد: فیلم‌های کمدی که اخیراً در ایران ساخته می‌شود، مجموعه‌هایی از شوخی‌های پراکنده هستند که فقط به دلیل اینکه با خط قرمزهایی مثل آقازاده‌ها در فیلم سینمایی رحمان 1400 شوخی می‌کنند، مورد استقبال قرار می‌گیرند. در واقع این فیلم‌ها کمدی نبوده و شبه‌کمدی است.


پویا تصریح کرد: برخی کارگردانان سینمایی تصور می‌کنند که اگر با خط قرمزهای کشور شوخی کنند، مردم به این فیلم‌ها گرایش بیشتری پیدا می‌کنند، در صورتی که این‌طور نیست. مردم ذائقه‌های متفاوتی دارند. عده‌ای فیلم عاشقانه را دوست دارند و عده‌ای دیگر به فیلم کمدی علاقه‌مند هستند.


وی در پایان خاطرنشان کرد: برای نگرش‌های مختلف مردم در حوزه سینما باید فیلم‌های مناسبی تهیه شود که در این صورت شاهد اقتصاد سینمای سالم خواهیم بود.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر