صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۱ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸

شکست ترامپ در اجماع کشورها علیه سوریه

رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که رئیس‌جمهور این کشور در ایجاد اجماع میان کشورهای جهان برای اقدام علیه سوریه شکست خورده است.
کد خبر : 375996

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از وال‌استریت ژورنال، واشنگتن از زمان اعلام خروج ارتش تروریستی کشورش از سوریه، قادر به دریافت حمایت‌های لازم از سوی کشورهای عربی و اروپایی به‌‌ویژه در مناطق تحت کنترل حزب اتحاد دموکراتیک در سوریه نشده است.


این روزنامه به‌نقل از دو مسئول آمریکایی و خارجی که نخواستند نامشان فاش شود، گزارش کرد که دولت ترامپ تا امروز از 21 کشور خواسته است تا نیروهایشان را به سوریه اعزام کنند، ولی نیمی از کشورهای مذکور به این درخواست پاسخ نداده‌اند.


وال‌استریت ژورنال تصریح کرد: «کشورهایی هم که پاسخ مثبت دادند، قول داده‌اند که به‌طور محدود این اقدام را انجام دهند، ولی دولت ترامپ تاکنون نتوانسته‌ است حتی با انجام تورهای منطقه‌ای و بین‌المللی و مذاکره با متحدانش، اجماعی در زمینه اقدام علیه سوریه ایجاد کند».


مسئولان آمریکایی گفتند که تور نخست، سه ماه پیش به پایتخت‌های انگلستان، آلمان، فرانسه، دانمارک، استرالیا، نروژ و بلژیک انجام شد و آمریکا در دو هفته گذشته مذاکرات بعدی خود را با 14 کشور اروپایی انجام داد و از آنها خواست تا در زمینه آموزش‌های نظامی و کمک‌های مالی، پشتیبانی لازم را از ارتش تروریستی آمریکا در سوریه انجام دهند.


طبق این گزارش، بسیاری از کشورهای اروپایی تنها تمایل دارند که در جنگ علیه داعش مشارکت داشته باشند و به‌دلیل فشارهای سیاسی داخلی، برای باقی ماندن در سوریه در دوران پساداعش هیچ تمایلی ندارند. 


وال‌استریت ژورنال نوشت: «برخی کشورها از آمریکا انتظار دارند جزئیات راهبردش را درقبال سوریه بیان کند و دیگر کشورها تنها خواهان ارسال کمک‌های بشردوستانه به جای ارائه کمک‌های نظامی هستند. آمریکا همچنین از کشورهای عربی خواستار کمک‌های مالی و نظامی شده است، ولی دولت ترامپ نتوانسته چنین حمایت‌هایی را از متحدان منطقه‌ای خود حتی در مناطق تحت کنترل حزب اتحاد دموکراتیک سوریه کسب کند؛ موضوعی که خروج نیروهای ارتش آمریکا را از سوریه با چالشی بزرگ مواجه کرده است».


پیشرفت روند مذاکره با ترکیه


طبق گزارش وال‌استریت ژورنال، آمریکا در کسب حمایت و اجماع جهانی برای اقدام علیه دمشق شکست خورده و همه تلاش خود را بر مذاکره با ترکیه به‌ویژه در زمینه ایجاد منطقه امن در شمال شرقی سوریه متمرکز کرده است.


یک مسئول وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) دراین‌باره به خبرگزاری آناتولی گفت: «مذاکره با ترکیه در زمینه ایجاد منطقه امن، در مقایسه با رایزنی با دیگر کشورها پیشرفت خوبی داشته است».


این تلاش‌ها در حالی است که دونالد ترامپ حدود پنج ماه پیش از تصمیم خود برای خارج کردن همه نیروهای تروریستی پنتاگون از سوریه خبر داده بود. با وجود این، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده است که بخش اندکی از تروریست‌های آمریکایی در خاک سوریه باقی خواهند ماند و با شرکای خود در ناتو تیم نظارت تشکیل می‌دهند.


انتهای پیام/4106/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر