دفاتر شهرستانی تشکل اسلامی باید حول محور هدف اصلی باشند
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در سلسله مباحث «تشکیلات آرمانی» به دنبال تشریح وظایف دانشجویان و تشکل مطلوب در تراز انقلاب هستیم؛ تشکیلات آرمانی در بیست و نهمین قسمت از خود به این موضوع پرداخت که از منظر شهید بهشتی نخستین محل در هر منطقه برای تشکل، اول مسجدها و مدرسه ها است؛ چون سازندگی باید داشته باشد. مسجد و مدرسه جای سیاستبازان و سیاستپیشگان نیست، جای مجاهدان راه حق است به انواع جهاد است و این در سیمای گفتار و رفتار اعضای تشکل باید نشان داده شود حاملان و نور الهی باشند؛ این روح تشكیلات است.
در قسمت 30 تشکیلات آرمانی به تشریح این موضوع خواهیم پرداخت که ویژگی دفاتر شهرستانی و اقماری تشکیلات چگونه باید باشد.
بر اساس سخنان شهید بهشتی که در کتاب تشکل حق منتشر شده؛ عنوان شده است: در هر واحدی از واحدهای تشکیلاتی، بین مسئولان، بین اعضای شورای مرکزی یا كسانی كه بعداً برای شورا انتخاب میشوند، بین دبیر دفتر محلی، بین كسانی كه درآن شهر مسئولیت اداری به عهده میگیرند و بین مردم، اگر رابطه دوم قدرت که همانا قدرت برای انجام خدمت بهتر و مؤثرتر در جهت خدمت به خلق برای رضای خدا باشد ما خوشحال میشویم.
وی در ادامه سخنان خود میافزاید: هرجا عكس این باشد نه تنها خوشحال نمیشویم، بلكه ناراضی و ناراحت هم میشویم که فلان شعبه تشکیلات وصله ناهمرنگی براین لباس است؛ باید زودتر آن را پاره كرد و دور انداخت.
شهید بهشتی اعلام میکند: اعضای دفاتر تشکیلات هرجا غیراز این است اصلاح كنند. دفتر مركزی تشکل بكوشد تا با ایجاد واحد فعال برای شهرستانها، این رابطه را در همه جا برقرار كند و این پیام تشكیلاتی راعملاً درهمه جا متجلی كند.
انتهای پیام/4115/
انتهای پیام/