صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۳:۲۶ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
زیست دانشجویی/45؛

دوری از کانون خانواده از دلایل اعتیاد دانشجویان است

دوری از حریم خانواده از دلایل آشنایی جوانان با مواد مخدر در زندگی دانشجویی استکه این امر بیش از هر چیز دیگری دانشجویان را تهدید می‌کند.
کد خبر : 375840

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دوری از حریم خانواده از دلایل آشنایی جوانان با مواد مخدر در زندگی دانشجویی است که این امر بیش از هر چیز دیگری دانشجویان را تهدید می‌کند. دانشجویان با ورود به محیط دانشگاه دچار چالش‌های مختلف و متعددی می‌شوند و احتمال این‌که به این بیماری مبتلا شود بسیار زیاد است. این پیام به‌منزله پیشگیری و مراقب بیشتر دانشجویان از احتمال به دام افتادن در اعتیاد است.


این‌که گفته می‌شود با یک‌بارمصرف مواد مخدر کسی به دام اعتیاد گرفتار نمی‌شود این‌یک تصور غلطی است که اغلب جوانان را به‌نوعی در این دام خطرناک گرفتار کرده است. شیوع مواد روان‌گردان بیشتر از سایر مواد مخدر رایج امروزه جوانان را درگیر کرده است که اکثریت بدون آگاهی از آینده و مضرات مواد به‌صورت تفریحی شروع و بعد از گذشت مدتی به همان موادی که دست‌ساز هستند معتاد می‌شوند.


دوری از کانون خانواده و زندگی در خوابگاه فشارهای روانی را برای دانشجویان افزایش می‌دهد که این شرایط  احتمال آشنایی دانشجویان با مواد مخدر را بیشتر می‌کند. دراین‌باره لازم است مسئولین مربوطه تدابیر کارشناسی شده را برای کنترل اعتیاد دانشجویان بیش‌ازپیش اتخاذ کنند.


تا به امروز هیچ منبعی رسمی آمار دقیق اعتیاد در بین دانشجویان را منتشر نکرده است که می‌شود گفت این آمار به‌صورت محرمانه حفظ می‌شود. آیا حفظ آمار اعتیاد در بین جامعه دانشگاهی به چه میزان از افزایش این فاجعه جلوگیری می‌کند؟ باید توجه داشت که دانشجویان بعد از اتمام دوران تحصیل علوم و فنون نوینی که در دانشگاه آموخته‌اند را به جامعه انتقال خواهند داد. از پزشک گرفته تا مهندس ساختمان و معلم  کارشناس و ... هرساله از دانشگاه‌ها فارغ‌التحصیل شده و در دل جامعه به تربیت نسل‌های آینده مشغول می‌شوند به همین دلیل لازم و ضروری است دقت بیشتری در پیشگیری و کنترل و آموزش جامعه دانشگاهی در قبال اعتیاد انجام بپذیرد.


با نگاه به شرایط جامعه کنونی و آمار اعتیاد در بین آحاد مردم جامعه لازم است دانشجویان را بیش از هرکسی برای مقابله با این بیماری آماده و آن‌ها را برای انتقال آگاهی تربیت کرد. دانشجویان اغلب از روی کنجکاوی و یافتن راهی برای درس خواندن و گرفتن انرژی مضاعف و همچنین جبران دروس عقب‌افتاده خود با مواد اعتیادآور آشنا می‌شوند. تمایل به خوش‌گذرانی در کنار دوستان، فرار از فشارهای حاصل از دوری خانواده و حس غربت در بین رفتارها و سلایق متفاوت دیگران باعث  بروز استرس در افراد می‌شود که از دلایل رو آوردن دانشجویان به مواد مخدر است.


در ادامه این مبحث جدید مقالات و پیام‌های دیگری از گروه دانشگاه خبرگزاری آنا منتشر خواهد شد.


انتهای پیام/4107/4108/


 


انتهای پیام/

برچسب ها: زیست دانشجویی
ارسال نظر