صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۴ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۴
در جمع خبرنگاران

سرپرست واحد مرودشت: پذیرش دانشجو در رشته روزنامه‌نگاری را پیگیری‌ می‌کنیم

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت از پیشنهاد ایجاد مقطع کارشناسی رشته روزنامه نگاری در واحد مرودشت استقبال کرد.
کد خبر : 37580

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سیدابراهیم حسینی در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان مرودشت که همزمان با ربع قرن بالندگی این واحد دانشگاهی برگزار شد، با توجه به آیه شریفه «ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ» اظهار کرد: خبرنگاری شغلی است مقدس و حرمت قلم بایدحفظ شود.


حسینی افزود: گاهی با قلم می‌شود احقاق حق کرد و گاهی می‌شود ظلمی را روا داشت وخوشبختانه اصحاب رسانه مرودشت اکثریت قریب به اتفاق تقدس شغل خود را دریافت کرده‌اند و در احقاق حق پیش‌قدم هستند.


وی با گزارش مختصری از عملکرد، دستاوردها و پیشرفت‌های حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، از ارتقاء درجه و تبدیل این واحد از بسیار بزرگ به جامع خبر داد و بیان کرد: مجوز جامع شدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هفته گذشته به تصویب سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی رسید که در اینجا جا دارداز مساعدت دکتر میرزاده رئیس دانشگاه و همچنین معاونت برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان و همکاران معزز این حوزه در سازمان مرکزی دانشگاه آزاداسلامی و تلاش‌های همه همکاران، استادان، کارکنان و روسا و مدیران گذشته دانشگاه که حاصل ربع قرن فعالیت این واحد دانشگاهی است تشکر کنم.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، همچنین تعداد دانشجویان این دانشگاه را حدود ۲۰ هزار نفر و تعداد اعضاء هیات علمی تمام وقت دانشگاه را ۳۵۰نفر عنوان کرد.


حسینی از پیشنهاد خبرنگاری مبنی بر دایر شدن رشته روزنامه نگاری در واحد مرودشت استقبال کرد و افزود: دانشجویان این واحد در ۱۵۰ رشته از کاردانی تا دکتری در حال تحصیل هستند و برای ما این انگیزه ایجاد شد که دوره کارشناسی این رشته را ایجاد کنیم و چون در واحدهای جنوب کشور چنین رشته‌ای دایر نیست و این تلنگری برای ما بود که این موضوع را به جد دنبال کنیم.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت درباره راهکارهای درآمدزایی این واحد دانشگاهی، گفت: دفتر ارتباط با صنعت و جامعه این واحد دانشگاهی موفق به انعقاد ۴ تفاهم‌نامه همکاری مشترک با چندین شرکت و سازمان از جمله شرکت صنایع قطعات الکترونیک (صقا)، شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی، شهرداری شیراز و گروه مدیریتی ایرافا شده است. همچنین با وجود ۵ شرکت دانش‌بنیان در استان فارس، چهار شرکت آن در مرودشت وجود داردکه همه این فعالیت‌ها در راستای کاهش وابستگی به شهریه و گسترش فعالیت‌های دانشگاه در ارتباط با صنعت و جامعه توصیف می‌شوند، همچنین در این‌باره در مکان سابق سما ساختمان تجاری تفریحی، ورزشی راه‌اندازی خواهد شد که اکنون طرح ما برای اخذ مجوزها در شهرداری است.








اکنون واحد مرودشت دارای۱۱ رشته دکتری فعال است و احتمال می دهیم ۵ رشته دکترای جدید هم در مهرماه آینده داشته باشیم و ۱۲ رشته دکترای جدید هم در پروسه تصویب است

وی از تبدیل ویلاهای مجموعه امام رضا (ع) به ۱۰۰ هتل ویلا با توجه به توریستی بودن مرودشت خبر داد و اضافه کرد: متاسفانه هیچ درآمدی از توریستی بودن مرودشت نصیب مرودشتی‌ها نمی‌شود.


حسینی درباره ایجاد رشته‌های پزشکی بیان کرد: بعضی رشته های علوم پزشکی جاذبه دانشجو دارد اما رشته‌های پر هزینه‌ای است و بالغ بر نود درصد شهریه دانشجو باید به حساب دانشگاه علوم پزشکی واریز شود تا اجازه کارآموزی داده شود اما در برخی رشته‌ها نظیر بینایی سنجی و شنوایی سنجی می توان ورود پیدا کرد.


وی افزود: اکنون واحد مرودشت دارای۱۱ رشته دکتری فعال است و احتمال می دهیم ۵ رشته دکترای جدید هم در مهر ماه آینده داشته باشیم و ۱۲ رشته دکترای جدید هم در پروسه تصویب است.


حسینی درباره فعالیت تشکل‌ها بیان کرد: یکی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، ایجاد تشکل‌های سیاسی در دانشگاه‌ها است. در هر استان یک کمیته سه نفره متشکل از نماینده ولی فقیه در دانشگاه استان، نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس واحد دانشگاهی وجود دارد که درخواست‌های تشکل‌ها را بررسی می کند. اکنون ۵ تشکل در واحد مرودشت وجود دارد که در کمیته استان مجوز گرفته و در قسمت فرهنگی دانشگاه برای آنها ردیف بودجه‌ای در نظر گرفته شده است.


وی در مورد اقدامات صورت گرفته در زمینه ایجاد پارک علم و فناوری گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت به نمایندگی از شهرستان عضو پارک علم و فناوری استان فارس است و ما در این زمینه چهار شرکت دانش‌بنیان تاسیس کردیم که دوره پیش رشد این شرکت‌ها که ۶ ماه است به زودی تمام می‌شود و عملا می‌توانند کار خود را شروع کنند و حدود ۳۵ درصد سهام این شرکت‌ها به دانشگاه تعلق دارد.


حسینی در رابطه با نحوه تعامل دانشگاه آزاداسلامی با دولت تدبیر و امید اظهار کرد: از زمان تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی تا به حال بین دانشگاه آزاد اسلامی و دولت‌ها هماهنگی چندانی وجود نداشت، اما اکنون یک همدلی و همراهی بین دانشگاه آزاداسلامی و دولت تدبیر و امید وجود دارد و این پتانسیل به نظر من از سوی دکتر میرزاده شکل گرفت.


وی درباره فراز و نشیب‌های تشکل‌ها بیان کرد: تشکل‌ها اکنون یک فرصت برای نشان دادن خود دارند اما متاسفانه برای تشکل‌ها کارگاه تخصصی برگزار نکردیم و زمانی که قرار است تشکلی وارد سیاست شود باید مشق سیاست هم کرده باشد و خیلی از انها به پختگی لازم نرسیده‌اند و در واقع تمرین تشکل و فعالیت سیاسی می‌کنند و به همین جهت خیلی وقت‌ها فعالیت‌هایشان در سطح جامعه و دانشگاه به چشم نمی آید.


حسینی درباره مدارک دانشجویان علوم و تحقیقات فارس اظهار کرد: همه مدارک دانشجویان علوم و تحقیقات فارس در مقاطع تکمیلی از سوی علوم و تحقیقات تهران و در مقطع کارشناسی به نام دانشگاه علوم و تحقیقات فارس صادر می‌شود.


وی درباره کیفیت هیات علمی بیان کرد: ما باید استادانمان را با رزومه به وزارت علوم معرفی کنیم و اگر رزومه ضعیف باشد تصویب نمی‌شود. ما درباره انتخاب اعضای هیات علمی وسواس داریم تا با انتخاب استادان بهتر بتوانیم کیفیت دانشگاه را بالا برده و در فضای رقابت نسبت با سایر واحدها و مراکز دانشگاهی موفقیت بیشتری کسب کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر