ضرورت تحقیق جامع مقابله با سیلابهای احتمالی
حسن داوری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در رودان با توجه به وقوع سیلابهای اخیر در کشور اظهار کرد: درباره کنترل سیلابها ابتدا باید مطالعهای جامع از وضعیت موجود مسیلها انجام شود و در مرحله دوم طرح اجرایی برای کنترل این سیلابها صورت بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: در دهه 70 بارندگی در شهرستان رودان موجب جاریشدن سیل و خسارات جدی به مردم و کشاورزان این شهرستان شد؛ اما با ساختوسازهای جدید و دستکاری در مسیلها چنانچه همان بارندگی مجدداً تکرار شود چندبرابر خسارت وارد میشود.
عضو هیئتامنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان عنوان کرد: آبریز بخشی از رودخانههای جنوب استان کرمان نیز از طریق شهرستان رودان وارد سد میناب میشود که این موضوع ضرورت مطالعه کنترل سیلابها را دوچندان میکند.
داوری با بیان اینکه دوره خشکسالی در رودان وارد دهه سوم شده است، تأکید کرد: بارندگیهای اخیر زنگ خطری برای مسئولان شهرستان بود که به جای مدیریت بحران به فکر پیشگیری از بحران باشند.
وی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی توان علمی لازم برای تدوین طرح جامع مقابله با سیلابها در این شهرستان را دارد و در صورت حمایت مسئولان میتوان این مطالعه را آغاز کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان متذکر شد: این شهرستان در منطقه جنوب شرق کشور همواره در خطر سیلاب قرار داشته و طبیعت آن بهگونهای است که حتی بارندگیهای با دوره بازگشت 20 ساله میتواند خسارات جدی به بخش بناها و زمینهای کشاورزی وارد کند.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/