صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۷ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۴

تلاش برای کاهش تلفات برق به 10 درصد

معاون آب و آبفای وزیر نیرو با تاکید بر اینکه میزان تلفات تولید، توزیع و انتقال برق از 14/8 درصد به 11/3 درصد رسیده است، گفت: تلاش داریم این میزان تلفات را تا پایان امسال به کمتر از 10 درصد برسانیم تا بر این اساس به استانداردهای بین‌المللی نزدیک شویم.
کد خبر : 37468

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، علیرضا دائمی در دیدار رئیس بنیاد جهانی انرژی با تاکید بر اینکه مدیریت مصرف صحیح و تبدیل سیکل‌های نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی از جمله اقدامات وزارت نیرو است، افزود: در این بخش می‌توان بدون مصرف سوخت و ایجاد آلودگی و همچنین انتشار حرارت، 8 هزار مگاوات انرژی تولید کرد.


وی استفاده از انرژی‌های پاک و سبز را از دیگر اقدامات وزارت نیرو عنوان کرد و ادامه داد: در حال حاضر 10 درصد ظرفیت‌های نصب نیروگاه‌ها مربوط به بخش برق‌آبی است که می‌توانیم با استفاده از مولفه‌های اقتصادی مانند افزایش تعرفه‌های برق پاک و بهره‌مندی از تسهیلات بانکی تا پایان برنامه ششم توسعه 5 هزار مگاوات انرژی نو را ساماندهی کنیم.


دائمی اظهارکرد: از دو هفته گذشته نیز پروژه جمع آوری زباله تفکیکی و تبدیل آن به انرژی در کلان شهرها با کمک شهرداری‌ها آغاز شده است تا با استفاده از پسماند و نیروگاه‌های زباله سوز، کسب انرژی کنیم.


معاون آب و آبفای وزیر نیرو با بیان اینکه سیاست این وزارتخانه تقویت استفاده از انرژی‌های نو و پاک است، عنوان کرد: با وجود دسترسی به سوخت‌های حرارتی برای تامین انرژی مورد نیاز، ما باید به ملزومات و قواعد بین المللی در بهره‌مندی از انرژی‌های نو و پاک توجه کنیم.


وی با تاکید بر اینکه سیاست‌های دولت و وزارت نیرو از طریق شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها تسری می‌یابد، خاطر نشان کرد: اکنون متوسط فروش هر کیلووات برق در کشور حدود 50 تومان و متوسط قیمت خرید هر کیلووات برق خورشیدی بادی و انرژی‌های حاصل از پسماند 600 تومان است که همین امر موجب تمایل بخش خصوصی برای دسترسی به دانش نو و بهره مندی از فناوری‌های جدید می‌شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر