صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۲ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸
آهنچیان:

کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی محوری‌ترین واحد تحول آموزش عالی است

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: جایگاه کارگروه‌های برنامه‌ریزی و گسترش محوری‌ترین واحدهای ستادی در تحول و توسعه آموزش عالی است.
کد خبر : 374269

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدرضا آهنچیان در گردهمایی اعضای کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش آموزش عالی که صبح امروز در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، اظهار کرد: شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی به سه کمیسیون برنامه‌ریزی، گسترش و پژوهش و فناوری تقسیم می‌شود.


وی افزود: جایگاه کارگروه‌ها محوری‌ترین واحدهای ستادی در تحول و توسعه آموزش عالی است.


مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: بازوی کارگروه‌ها، بازوی تخصصی و فکری کمیسیون شورا و پیوند دهنده و انسجام بخش سیاست‌ها و برنامه‌های آموزشی و پژوهش - فناوری به‌حساب می‌آیند.


آهنچیان عنوان کرد: در کارگروه‌های تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش آموزش عالی، تعداد و درصد داوطلبان و درصد فراوانی آنها براساس مؤسسه و مراکز آموزش عالی مشخص شده است.


وی ادامه داد: در این کارگروه‌ها 10 دانشگاه نخست کشور براساس تعداد داوطلبان معرفی شده در کارگروه‌ها مشخص شده که دانشگاه تهران به‌عنوان رتبه اول و دانشگاه خوارزمی به‌عنوان رتبه دهم در انتخابات کارگروه‌های تخصصی برگزیده شده‌اند.


مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: تعداد داوطلبان معرفی شده از سوی دانشگاه‌ها، راه‌یافتگان به مرحله رأی‌گیری و درصد آنها در 10 منطقه در کارگروه‌ها بررسی شده است.


آهنچیان خاطرنشان کرد: تعداد اعضای فعلی کارگروه‌های تخصصی که در جمع برگزیدگان قرار گرفته‌اند در کارگروه‌ها بررسی شد. همچنین برگزیدگان گروه‌های فنی و مهندسی و کشاورزی به تفکیک سطح دانشگاه‌ها مشخص شده‌اند.


وی افزود: در دور گذشته انتخابات اعضای کارگروه‌های تخصصی، هشت درصد اعضا از پژوهشگاه‌ها و انجمن‌های علمی انتخاب شده بودند.


مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: تا 28 فروردین ماه 98 برای 382 عضو، حکم صادر شده است و اعضای برگزیده دربردارنده طیف وسیعی از زیرنظام‌های آموزش عالی شامل دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها هستند.


آهنچیان تصریح کرد: بیشترین تعداد برگزیدگان در حال حاضر به ترتیب در تهران، تربیت مدرس و فردوسی مشهد هستند.


وی در پایان خاطرنشان کرد: تشکیل نخستین جلسه همه کارگروه‌ها از هفت اردیبهشت تا پایان این ماه با هدف انتخاب رئیس کارگروه و پیشبرد برنامه‌های بعدی برگزار می‌شود.


انتهای پیام/4115/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر