قدرت وسیلهای جهت خدمت به خلق برای رضای خداست
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در سلسله مباحث «تشکیلات آرمانی» به دنبال تشریح وظایف دانشجویان و تشکل مطلوب در تراز انقلاب هستیم؛ تشکیلات آرمانی در بیست و چهارمین قسمت از خود به این موضوع پرداخت که یک تشکل اسلامی در مواجهه با دو وضعیت رسیدن به قدرت و تربیت نیروی انقلابی یکی را باید انتخاب کند و تربیت نیروهای مومن در هر تشکل اسلامی مهمتر از رسیدن به قدرت است.
در قسمت 25 تشکیلات آرمانی به تشریح این موضوع خواهیم پرداخت که فرمولهای رسیدن به قدرت چیست و فرمول پسندیده برای یک تشکل انقلابی و اسلامی کدام است.
بر اساس سخنان شهید بهشتی که در کتاب تشکل حق منتشر شده؛ در طرح این موضوع آمده است: یک حزب یا تشکل دور جمع نمیشوند تا گپ بزنند، دور هم جمع میشوند تا به كارها سامان بدهند. كارها را هم كه ملائكه از آسمان نمیآیند اداره كنند، كارها را همین مردم باید اداره كنند ولی در عین حال ما طالب قدرت نیستیم.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه در رابطه با قدرت دو فرمول وجود دارد، میافزاید: یكی قدرت به صورت یک خواسته و یک هدف فردی یا گروهی كه لذت میبرند رئیس جمهور باشند، نخست وزیر باشند، وزیرو وكیل باشند، لذت میبرند و این یک امر طبیعی است.
شهید بهشتی در تکمیل سخنان خود اشاره میکند: هر انسان سالمی خوشش میآید كه مشهورتر، محترمتر، مقدمتر بر دیگران باشد. قدرت در شكل تفوق طلبی، برتری جویی یک شكل است.
بنیانگذار حزب جمهوری اسلامی، در ذکر دومین فرمول قدرت که مورد تایید برای تشکلهای انقلابی و اسلامی است، خاطر نشان میمند: در فرمول دیگر، قدرت بهصورت یک وسیله برای درخواست دیگر است و آن خواسته دیگر، انجام خدمت بهتر و موثرتر در جهت خدمت به خلق برای رضای خدا است.
انتهای پیام/4115/
انتهای پیام/