صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۱۵ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
عبدالله‌زاده در گفتگو با آنا:

حامیان فتنه 88 نباید به‌عنوان استاد دانشگاه انتخاب شوند

دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شهید بهشتی گفت: افرادی که در فتنه 88 نقش داشته‌اند، نباید به‌عنوان استاد دانشگاه و مدیر در دستگاه‌های دولتی انتخاب شوند.
کد خبر : 373588

وحید عبدالله‌زاده در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در مورد انتصاب برخی افراد مسئله‌دار در فتنه 88 به‌عنوان مدیر اظهار کرد: اتفاق بدی است که هنوز برخی مسئولان کشوری اغتشاشات سال 88 را فتنه نمی‌دانند و این قضایا را صرفاً اعتراض خیابانی قلمداد می‌کنند.


وی افزود: برای برخی مسئولان مهم نیست که شخص مورد نظرشان در فتنه 88 نقش داشته است یا خیر. بنابراین افرادی به‌عنوان مدیران میانی انتخاب می‌شوند که به انقلاب پای‌بند نیستند و گذشته خوبی ندارند.


دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: افرادی که در فتنه 88 نقش داشته‌اند، نباید به‌عنوان استاد دانشگاه و مدیر میانی در دستگاه‌های دولتی انتخاب شوند.


عبدالله‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: در دانشگاه شهید بهشتی، اساتیدی وجود دارند که به‌عنوان عضو هیئت‌ علمی دانشگاه انتخاب شده‌اند، اما اعتقادی به مبانی و ارزش‌های انقلاب اسلامی ندارند.


گفتنی است؛ انتصاب شخصی از حامیان سران فتنه به سرپرستی برج میلاد، واکنش انقلابیون را به همراه داشته است. وی از بازداشت‌شدگان فتنه ۸۸ است.


همچنین شنیده شده که قرار است شخصی به‌عنوان عضو هیئت‌علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران منصوب شود و پشت این انتصاب، طیفی از اساتید وابسته به جریان مشارکت و مدعی اصلاح‌طلب هستند.


انتهای پیام/4122/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
ناشناس
10:04 - 1398/01/26
اختلاف سلیقه باضدانقلاب بودن فرق میکند .همه سلیقه هابادید دردانشگاههاحضورداشته باشند و الا ، علم و دانش و فرهنگ پیشرفت نمی کند و عقب ماندگی بوجود میاید .