تشکیل کمیسیون مشترک مقابله با خسارت سیل در مجلس
به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمدجواد کولیوند در جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی عوامل وقوع سیل در کشور اظهار کرد: خداوند را بهخاطر نزول نعمتهای بهاری و بارشهای فراوان شاکریم اما نقائص زیادی در برنامهریزیها در مواجه با این بارشها وجود داشت.
وی با بیان اینکه اعلام کرده بودند لایحه تمدید سازمان مدیریت بحران دو سال است در مجلس معطل مانده است، گفت: این لایحه 25 اسفند سال 94 با قید دوفوریت برای تمدید دو ساله به مجلس آمد که با تمدید اجرای آزمایشی آن مخالفت شد و در تیر 95 لایحه به کمیسیون شوراها ارائه و روی آن کار شد.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس تأکید کرد: پس از اینکه لایحه به صحن آمد، با مکاتبات دستگاهها مواجه شدیم که خواستار بازنگری در آن بودند و 16 بهمن سال گذشته این لایحه در مجلس تصویب و به شورای نگهبان ارجاع شد که شورای نگهبان 10 ایراد به آن گرفت و مجلس بار دیگر این ایرادها را برطرف کرد.
وی با بیان اینکه مزیت این لایحه تهیه و اجرای طرح کاهش خطرپذیری سیل در دستگاهها و ایجاد سامانه هشدار سریع بود، عنوان کرد: در این لایحه موارد خوبی از تخصصی بودن مدیریت بحران تا خطرپذیری ملی پیشبینی شده و مسئولیت مشترک تمام دستگاهها در آن دیده شده، همچنین سازمان مدیریت بحران در این لایحه تقویت میشود.
کولیوند با پیشنهاد اسکان موقت یک تا دو ساله سیلزدگان، گفت: تسریع در جانمایی ساختمانهای تخریب شده در شهرها و روستاها صورت بگیرد و لایروبی نهرها و دیواره حفاظتی رودخانههای حاشیه شهرها نیز باید پیگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: استمهال وامها در مناطق سیلزده از ضروریاتی است که باید به آن توجه شود. همچنین لازم است کمیسیون مشترکی بین کمیسیونهای شوراها و امور داخلی کشور و کشاورزی و دیگر کمیسیونها تشکیل شود تا بتوانیم گام به گاه پیش رفته و آلام مردم را سریعتر کاهش دهیم.
انتهای پیام/4034/4123/
انتهای پیام/