صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۱ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۸
صدیف بدری خواستار شد:

برخورد با عاملان سوءتدبیر در سیل اخیر

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس باید عواملی که موجب شدند نعمت الهی باران به سختی برای مردم تبدیل شود را شناسایی و با آنان برخورد کند.
کد خبر : 373334

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، صدیف بدری در جلسه علنی امروز صبح مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی عوامل بروز سیل در کشور اظهار کرد: بعد از سال‌ها خشکسالی، میزان نزولات آسمانی به جایی رسید که خساراتی را متوجه کشور کرد و مجلس شورای اسلامی در این زمینه وظیفه سنگینی دارد و آن هم اینکه سوءتدبیری‌هایی که نعمت الهی را به سختی برای مردم تبدیل کرد را شناسایی و با عوامل آن برخورد کند.


وی تأکید کرد: اعضای کمیسیون بعد از مأموریتی که مجلس به آنان داد، با حضور در استان‌های سیل‌زده گزارش‌هایی را درباره علل وقوع سیلاب‌ها تهیه کرده که به مرور ارائه می‌دهیم.


سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سال آبی 98-97 خلاف سال قبل از آن، پرآب‌ترین سال و بی‌سابقه بوده است، گفت: بارش‌های کشور در سال جاری 181 درصد بیش از سال قبل بوده اما می‌توانستیم جلوی خسارت‌ها را هم بگیریم.


بدری با تأکید بر اینکه درباب پیش‌بینی خطر سیل و کاهش خسارت‌ها؛ وزارتخانه‌های راه، نیرو و کشور و سازمان هواشناسی دارای مسئولیت هستند، تصریح کرد: سازمان هواشناسی باید با پایش هوا این موضوع را پیش‌بینی می‌کرد و وزارت نیرو باید سیلاب را کنترل می‌کرد و وزارت کشور هم با اقداماتی که صورت می‌داد از خسارات پیشگیری می‌کرد.


سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به عوامل وقوع سیل گفت: خصوصیات نفوذ در استان‌های مختلف، بی‌توجهی به پوشش گیاهی و جنگلداری و ... از عوامل مؤثر در میزان خسارات سیل بود. در استان خوزستان تجمع آب ناشی از بارندگی در استان‌های مجاور و تغییر کاربری مسیل‌ها و در آق‌قلا لایروبی نکردن رودخانه‌ها از عوامل وقوع سیل بود. 


وی با بیان اینکه مجلس برای حفظ حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها قوانینی تدوین و وظایفی بر عهده سه وزارتخانه دولت گذاشته بود، خاطرنشان کرد: خشکسالی‌ها موجب شد رعایت حریم رودخانه‌ها در ساخت و ساز مورد بی‌توجهی قرار گیرد. وزارت نیرو معمولاً قوانین مرتبط با سیل را 25 سال در نظر می‌گیرد که باید امسال به این موضوع توجه می‌شد.


انتهای پیام/4034/4123/


انتهای پیام/

ارسال نظر