صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۶ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۸
ابراهیم‌زاده تأکید کرد:

ضرورت ​​​​​​​رونق گردشگری بر مبنای روش‌های متون معتبر دینی

رئیس دفتر نهاد نمایندگی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی بر ضرورت رونق اصولی و مفید صنعت گردشگری بر مبنای روش‌های متون معتبر دینی تأکید کرد.
کد خبر : 373104

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین امیر ابراهیم‌زاده صبح امروز در نشست علمی فقه گردشگری در جمع استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: دین مبین اسلام سیاحت و گردشگری را مورد تشویق و ترغیب قرار داده است. آیات قرآنی با موضوع سیر، سیاحت، هجرت و عروج همه حاکی از اهمیت سفر و مسافرت در اسلام دارد.


وی با بیان اینکه در فرهنگ اسلام سیاحت آفاق در برابر سیر انفس مطرح شده است، اضافه کرد: اسلام نگاه ویژه‌ای به انسان و نیازهای انسانی دارد. هر آنچه که زندگی را لذت‌بخش می‌کند و رنگ و بوی خاص به آن می‌بخشد در آیات قرآنی و روایات معصومین آمده است.



رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی عنوان کرد: انسان با مطالعه آیات قرآنی سیر و سفر به روشنی می‌تواند از طریق مردم‌شناسی و وضعیتی که در جامعه حاکم است علم‌اندوزی کرده و  مبانی اسلامی خود را تقویت و با استفاده از تجربیات اقوام گذشته و از طریق طبیعت‌شناسی مسیر را برای رسیدن به خدا هموار کند.



ابراهیم‌زاده در ادامه با اشاره به آداب سفر مطرح کرد: خداحافظی کردن از خانواده و بستگان، بدرقه کردن کسی که به سفر می‌رود، شروع کردن سفر با «صدقه »، خواندن دو رکعت نماز، دعا کردن و جان و مال خانواده را به خدا سپردن و بر او توکل کردن، رعایت اخلاق و مراعات حال همسفر، بار بر دوش دیگران نبودن، همکاری و مشورت در امور و تصمیم‌گیری‌ها، مواظبت بر خواندن نماز در اول وقت، نقل نکردن سختی‌ها و ناملایمات مسافرت بعد از سفر، سوغات آوردن برای اهل خانه، خدا را شکر کردن و بر نعمت سلامتی، حمد کردن و ... برخی از آداب مسافرت است.



وی یادآور شد: لازم است جلسات متعددی در دانشگاه در مورد گردشگری و دیدگاه اسلام در این رابطه برگزار شود تا شاهد رونق اصولی و مفید صنعت گردشگری بر مبنای روش‌های متون معتبر دینی باشیم.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر