صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۰ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۸
دری نجف‌آبادی تأکید کرد:

لزوم تغییر سرفصل‌های درسی در دانشگاه‌ها به سمت شیوه‌های کارگاهی

امام جمعه اراک گفت: سرفصل‌های درسی در دانشگاه‌ها باید از روش‌های تئوری به سمت شیوه‌های عملی و کارگاهی تغییر کند.
کد خبر : 372847

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، علیرضا منظری‌توکلی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک دیدار کردند.


آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی در این دیدار اظهار کرد: سرفصل‌های درسی در دانشگاه‌ها باید از روش‌های تئوری به سمت شیوه‌های عملی و کارگاهی تغییر کند؛ چراکه انتقال دوره آموزش به کارگاه‌ها و شرکت‌های تولیدی موجب می‌شود که علم‌آموز با تجربه عملی در جریان تولید به کارآفرینی دست یابد.


وی ادامه داد: تربیت دانش‌آموختگان دانشگاهی بر اساس نیازهای روز جامعه و صنایع، انتقال دستاوردهای دانشگاهی به صنایع و بهره‌گیری از ظرفیت صنایع در راستای تحقیق و پژوهش در واحدهای علمی، کلید پیشرفت کشور است.


امام جمعه اراک بیان کرد: دانشگاه‌ها به‌عنوان نماینده افکار نسل جوان نقش مهمی در توسعه و آبادانی کشور دارند که باید از این ظرفیت‌های ارزشمند به‌خوبی استفاده کرد.


دری‌نجف‌آبادی ادامه داد: تمام ظرفیت علمی، پژوهشی و تخصصی در دانشگاه‌های کشور باید در راستای توسعه و آبادانی کشور و در نهایت صیانت از آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد و با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از دانشجویان کشور در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می‌کنند، نقش این دانشگاه در اشاعه فرهنگ ایرانی و اسلامی برجسته‌تر از دیگر مراکز علمی است.


نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: دانشگاه‌ها در صورتی می‌توانند در احیای فرهنگ ایرانی و اسلامی و همچنین در مسائل اقتصادی و تولیدی نقش‌آفرین باشند که فعالیتی هدفمند و قانونمند داشته باشند و مسائل علمی و پژوهشی در این مراکز باید بر اساس اصول و مبانی کاربردی تدوین شود.


به گزارش آنا، حدود 100 هزار دانشجو در 80 مؤسسه آموزش عالی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.


انتهای پیام/4103/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر