صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۱ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸
در دانشگاه آزاد لارستان؛

تیم تخصصی به‌منظور بررسی مخاطرات احتمالی منطقه لارستان تشکیل شد

تیم تخصصی شامل استادان و پژوهشگران رشته‌های عمران و جغرافیای طبیعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به منظور بررسی مخاطرات احتمالی منطقه تشکیل شد.
کد خبر : 372434

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لارستان، صبح امروز در نشستی، تیم تخصصی شامل استادان و پژوهشگران در رشته‌های مهندسی عمران و جغرافیای طبیعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان تشكیل شد و كار خود را به منظور بررسی مخاطرات طبیعی منطقه لارستان آغاز كرد.


در این نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان با بیان این موضوع كه رخدادها و اتفاقات ناگوار ناشی از مخاطرات طبیعی در شمال و غرب كشور، وظیفه نهادها و مراكز علمی را برای آگاهی‌بخشیدن به مردم و ارگان‌هایی كه در جریان ساخت و ساز هستند، سنگین‌تر می‌كند، گفت: با توجه به اهمیت موضوع و زلزله‌خیز بودن منطقه لارستان و احتمال جدی بروز سیل، این واحد دانشگاهی با تشكیل تیم تخصصی، موضوع را به صورت دقیق و موشكافانه مورد بررسی قرار دهد.


مهدی زارع افزود: با توجه به ظرفیت بسیار قوی علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در رشته‌های جغرافیایی طبیعی و گرایش‌های مختلف مهندسی عمران، بر آن شدیم كه با استفاده از ظرفیت‌های خوب استادان مجرب این رشته، خطرات احتمالی پدیده‌های طبیعی در منطقه لارستان را شناسایی و گوشزد كنیم.


وی اذعان كرد: نشستی با حضور استادان مبرز رشته‌های فوق، محمدابراهیم عفیفی پژوهشگر و معاون اسبق پژوهشی واحد، محمد كاركن پژوهشگر برتر سال 97 دانشگاه و رئیس مركز رشد، علی وخشوری پژوهشگر و استادگروه جغرافیای طبیعی، عبدالصمد سبحانی كارشناسی ارشد برنامه‌ریزی شهری و حسن امامی مدیر پژوهشی واحد تشكیل و مقرر شد تا ضمن بررسی دقیق منطقه، حوادث احتمالی منطقه لارستان بزرگ را پیش‌بینی كرده و در مراحل بعدی راهكارهای عبور از مخاطرات و غلبه بر آنها را در اختیار مسئولان اجرایی و عامه مردم قرار دهند.


در این نشست، محمد كاركن با ارائه گزارشی از روند قابل قبول سازه‌های مهندسی در سال‌های اخیر خبر داد و با تأكید بر این موضوع كه لارستان بر روی گسل زلزله قرار داد، خواستار رعایت دقیق‌تر آیین‌نامه‌های ساختمانی و راهكارهای مناسب به‌منظور بالابردن توان سازه‌های مهندسی در برابر زلزله شد.


در ادامه علی وخشوری گفت: سیل و رودخانه‌های اطراف شهر لار می‌تواند یك خطر بالقوه باشد و با ایجاد راهكارهای كم‌هزینه مانند تعمیق و تعریض رودخانه‌های فصلی در اطراف شهر، می‌توان مانع بروز یك بحران طبیعی در منطقه شد.


محمدابراهیم عفیفی نیز متذكر شد: در گذشته پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دكتری متعددی در این واحد دانشگاهی درباره مخاطرات طبیعی در منطقه لارستان انجام شده كه می‌تواند در كنار طرح‌های پژوهشی انجام‌شده نقش مهمی در ایمن‌سازی شرایط اجتماعی و شهری منطقه داشته باشد.


سپس عبدالصمد سبحانی كارشناس ارشد برنامه‌ریزی شهری اظهار کرد: استفاده از ابزارهای جدید،  امكانات به‌روز و استفاده از اینترنت و برنامه‌های كامپیوتری به‌منظور سه‌بعدی‌سازی مكان‌های خطرساز و الگوهای مبلمان شهری با توجه با استاندارهای موجود، سهم بسزایی در كاهش حوادث طبیعی دارد.


در پایان این جلسه حسن امامی مدیر پژوهشی واحد خاطرنشان كرد: تشكیل این تیم تخصصی، فرصتی مغتنم است تا در زمینه‌های دیگر با ایجاد كارگروه‌های تخصصی و استفاده از نظرات محققان و مدرسان امر، مشكلات كارشناسانه بررسی و با یك تفكر علمی حل شود.


به گزارش خبرنگار آنا، رشته‌های جغرافیای طبیعی و مهندسی عمران از رشته‌های باسابقه در این دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان هستند كه از مقطع كارشناسی تا دكتری تخصصی دانشجو می‌پذیرند.


انتهای پیام/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر