هدف معامله قرن ترسیم مجدد نقشه جهان طبق منافع آمریکاست
گروه بینالملل خبرگزاری آنا-مجتبی اسماعیلی: آمریکا و رژیم صهیونیستی با وجود همه مخالفتهای داخلی و خارجی و محکومیت از سوی مجامع بینالمللی، در عمل، اجرای طرح صلح ادعایی خود موسوم به «معامله قرن» را آغاز کردهاند؛ موضوعی که «خالد مشعل»، رئیس سابق دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بر آن صحه میگذارد.
وی گفت که یک قرن توطئه آمریکا، رژیم صهیونیستی و متحدانشان علیه فلسطین بس نبود و آنها میخواهند در سایه تحولات داخلی فلسطین، نقشه شوم خود را پیادهسازی کنند.
اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس نیز موضع واحدی اتخاذ کرده و معتقد است که هدف از تحرکات آمریکایی-صهیونیستی حذف موضوع فلسطین است. وی در نشست سران گروههای مقاومت فلسطینی که در غزه برگزار شد، افزود: «ما برای مقابله با تهدیدات آمریکا و دشمن صهیونیستی نیازمند توافق بر یک راهبرد میهنی هستیم. این خطرناک است که آنها میخواهند از راه سیاسی، موضوع فلسطین را حذف کنند. ما باید برای عبور از این مرحله، حکومتی سیاسی تشکیل دهیم و انتخابات برگزار کنیم و مؤسسات داخلی وحدت رویه داشته باشند».
هنیه تصریح کرد: «بندبند معامله قرن در اصل ساخته (ذهن) نتانیاهوست و معتقدیم که تلاشهای دشمن صهیونیستی برای نفوذ به کالبد عربها از راههای رسمی و از رأس هرم سیاسی در برخی کشورها در حال انجام است».
«ولید القططی»، عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین با بیان اینکه معامله قرن قراردادی میان دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی است تا بر موضوع فلسطین سرپوش بگذارند، گفت: «معامله قرن دو هدف دارد؛ نخست حذف موضوع فلسطین بهوسیله پایان دادن به موضوعاتی همچون قدس، راه حل دو دولتی و تظاهرات بازگشت و دوم، مشروعیت بخشیدن به جایگاه (غیرقانونی) دشمن صهیونیستی در منطقه بهوسیله عادیسازی روابط و ایجاد همپیمانی با تشکلهای عربی».
با وجود این، بسیاری از رهبران مقاومت در منطقه بر این باورند که نقشههای شوم آمریکا و رژیم صهیونیستی در فلسطین محقق نخواهد شد. سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان دراینباره گفت: «هیچیک از طاغوتهای جهان نتوانستند قصد و نیت خود را بر فلسطینیان تحمیل کنند؛ زیرا فلسطینیان با امید به خدا راه مقاومت را پیمودهاند. درواقع نقطه اتکای هر تقابلی، تمسک جستن به نقطه امید، زیر بار زور نرفتن و اتکا داشتن به قدرت بیانتهای ملت است. اکنون نیز هیچ طاغوتی نمیتواند معامله قرن یا امثال چنین مواردی را به آنها تحمیل کند».
«صلاح زواوی»، سفیر فلسطین در جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با خبرنگار حوزه غرب آسیا و محور مقاومت گروه بینالملل خبرگزاری آنا، دراینباره تصریح کرد: «هدف از ایجاد همپیمانی میان آمریکا و رژیم صهیونیستی ترسیم مجدد نقشه جهان است. آنها میخواهند نقشه جهان را همانگونه که دلشان میخواهد تعیین و ترسیم کنند. ما در خاورمیانه و در معرض توطئه آنان قرار گرفتهایم و طبعاً هدف از هر تصمیمی که از سوی این همپیمانی شوم گرفته میشود، اجرا کردن نقشههای از پیش طراحی شده برای منطقه است».
وی افزود: «این همپیمانی توانست فلسطین را از دست ما بگیرد و برای دشمن صهیونیستی حق حاکمیت توهمی ایجاد کند. با وجود تصمیمها و قطعنامههای سازمان ملل متحد درباره تشکیل رژیم صهیونیستی و دولت فلسطینی در 1947 میلادی، دشمن صهیونیستی در نبرد 1967 توانست کل خاک فلسطین را به همراه جولان و صحرای سینا اشغال کند که البته سینا بهوسیله مذاکرات صلح کمپدیوید به مصریها بازگشت».
زواوی تصریح کرد: «ما بهعنوان ملت فلسطین همیشه در برابر این توطئهها قرار گرفته و در این راه صدها هزار شهید دادهایم. این جمله را من همیشه تکرار کردهام که در فلسطین خانوادهای نیست که شهید، اسیر، معلول یا کسی را در صحنه نبرد نداشته باشد. البته نقشه آمریکا فقط مربوط به فلسطین نیست. پایگاه این همپیمانی شوم در فلسطین ایجاد شده است، ولی به مرز فلسطین ختم نمیشود. در این نقشه که بر روی سکههای اسرائیلی نقش بسته، منطقه جدیدی برای خودشان ترسیم کردهاند که شامل نیمی از صحرای سینا، کل اردن و سوریه، بخشی از عراق و یکسوم عربستان سعودی میشود».
دومین سفیر فلسطین در ایران گفت: «بعد از سقوط دولت عثمانی در 1924 میلادی کشورهای اسلامی تکهتکه شدند و کشورها و دولتهایی در نقشه جهان بهوجود آمدند. الجزایر، سوریه، لبنان و بعضی از کشورهای مغرب زیر قیمومیت فرانسه و همچنین عراق و فلسطین زیر قیمومیت انگلستان بودند؛ علاوه بر این، آنها کشورهای اسلامی را تکهتکه و تلاش کردند تناقضهای داخلی، طایفهای، خانوادگی و ... در میان این کشورها ایجاد کنند تا بتوانند در آینده کل جهان اسلام را به تصاحب خود درآورند».
زواوی تأکید کرد: «چیزی که امروز کشورهای منطقه را تهدید میکند، تناقضهایی است که آنها در دامن ملتها کاشتند و هر روز در حال دامن زدن به آنها هستند، موضوعی که فقط به یک مملکت اسلامی مربوط نمیشود و آنهایی که امروز خوشحالاند که به این مملکت یا آن کشور فشار وارد میشود، روزی نوبتشان خواهد رسید».
وی در خاتمه اظهار کرد: «راه مقابله با توطئههای آمریکایی-صهیونیستی حفظ وحدت است. همیشه در مصاحبههایم تأکید میکنم، اگر بتوانیم چند نفر از علمای الازهر، حرمین شریفین، قم، نجف اشرف را گرد هم جمع کنیم و جلسه تشکیل دهند تا به یک زبان مشترک دست یابند؛ شاید به این وسیله خیلی از مشکلات جهان اسلام حل شود. کتاب، پیامبران و دین ما یکی است، بنابراین اختلافات موجود بیشتر سیاسی است و رنگ مذهبی ندارد. معتقدم اگر 10 کشور اثرگذار جهان اسلام بتوانند سر یک میز بنشینند، خیلی از مشکلات جهان اسلام حل خواهد شد. معتقدم قدرت ما مسلمانان باید بهسوی سر این همپیمانی شوم صهیونیستی - آمریکایی نشانه برود. تفنگهای ما باید به سوی این دشمن نشانه برود».
انتهای پیام/4106/4033/ن
انتهای پیام/