صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۳ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸
توسط محققان دانشگاه کرمان؛

شرایط عملکرد آسیاهای خشک کارخانه مگنتیت بررسی شد

شرایط عملکرد آسیاهای خشک کارخانه مگنتیت با روش شبیه‌سازی توسط محققان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان بررسی شد.
کد خبر : 371107

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به همت پژوهشگران دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، شرایط عملکرد آسیاهای خشک کارخانه مگنتیت با روش شبیه‌سازی و پایش وضعیت و تأثیر آن بر عملکرد تجهیزات مکانیکی و الکتریکی، بررسی، مقایسه و به‌عنوان یکی از طرح‌های صنعتی برگزیده دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور معرفی شد.


با توجه به یکسان بودن تجهیزات خطوط ۱، ۲ و ۳ کارخانه مگنیتیت (آسیا، کلاسیفایر، سیلیکون‌ها، غبارگیر الکترواستاتیکی، داکته‌ها، فن‌ها و گرم‌کن هوا) و متفاوت بودن طرح آسترهای آسیا و طول داکت‌ها، عملکرد خطوط از لحاظ شرایط بهره‌وری متفاوت است.


در این تحقیق به بررسی اختلاف خطوط بتا استفاده از نرم‌افزارهای تخصصی به روش DEM و CFD و بهبود عملکرد آن‌ها پرداخته شده است.


اختلاف فشار جریان سیال اندازه‌گیری شده در نقاط مختلف خط و مقایسه آن با تحلیل CFD نشان‌دهنده پارگی داکت‌ها داشته که با بررسی فیزیکی و رفع آن، افت فشار خط کاهش یافت.


با استفاده از آنالیز المان گسسته، تأثیر تفاوت طرح لاینرهای آسیا خطوط ۱، ۲ و ۳ بر گشتاور آسیا، سطوح مختلف انرژی و انرژی اصطکاکی حاصل شد.


جهت بهینه کردن پروفیل انرژی داخل آسیا، زاویه بهینه لاینر ارائه و تأثیر متفاوت بودن لاینرها بر ارتعاشات سیستم بررسی گردید.


نصب میکروفن روی آسیا و داده‌برداری صدای آسیا در محدوده فرکانسی مختلف، بررسی تأثیر تغییر زاویه دمپر کلاسیفایر بر عملکرد خطوط و همچنین استفاده از دستگاه سختی‌سنج بارافتان، جهت کالیبره کردن سختی خوراک با پارامترهای فرایندی آسیا از برنامه‌های آتی جهت توسعه این طرح است.


انتهای پیام/4115/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر